Cookie- og Privatlivspolitik
Russell Crowe er Dr. Jekyll

Russell Crowe er Dr. Jekyll

- sammen med Tom Cruise i The Mummy

Stem op!
156
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures er på vej med en ny filmserie bygget på studiets klassiske monsterfilm. Nu har Russell Crowe bekræftet, at han medvirker i The Mummy.

Gladiator-stjernen fortalte i weekenden Collider, at han skal spille overfor Tom Cruise i den moderne genfortælling af gyseren fra 1932. 

Cruise har hovedrollen som en amerikansk marinesoldat, der leder efter terrorister i den irakiske ørken, da han støder på titelmonsteret. Sofia Boutella fra 'Kingsman: The Secret Service' er selve mumien, mens Crowe skal spille en anden ikonisk karakter, Dr. Henry Jekyll.

Om australieren også skal agere Mr. Hyde, vides endnu ikke, men skuespilleren fortæller, at tonen bliver langt fra Brendan Fraser-filmen fra 1999.

- Denne film vil skræmme livet af en, udtaler Crowe.

J.J. Abrams protegé, Alex Kurtzman, instruerer Universals første (hvis man ikke medregner Dracula Untold) film i den planlagte franchise, og derefter følger The Invisible Man med Johnny Depp i hovedrollen.

The Mummy forventes at få premiere den 8. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

En ting der vi med sikkerhed kan sige er godt, er at de holder sig væk fra det der 1999 Mummy still. Tak!

Jacob

Vi ved selvfølglig ikke helt hvad de har tænkt sig, men man begynder da at få en fornemmelse af hvad det peger mest i retning af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.