Cookie- og Privatlivspolitik

Annie Hall (1977)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Annie Hall
|

I filmen 'Annie Hall' (Mig og Annie) spiller Woody Allen Alvy Singer, der er en af Manhattans mest geniale komikere, men hvad angår kærligheden, er han nødt til at arbejde lidt med sine pointer.

Hans bedste ven Rob (Tony Roberts) præsenterer ham for den forvirrede, men charmerende Annie Hall (Diane Keaton), og pludselig er Alvy forelsket.

'Annie Hall' hører blandt Woody Allens absolutte hovedværker og filmen vandt fire Oscars for Bedste film, Bedste instruktør, Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste originale manuskript.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg har altid godt kunne lide Woody Allen, så nu - langt om længe - var det på tide at få set nogen af hans hovedværker fra 70'erne. Første stop: Annie Hall. Første indtryk efter 10 minutter: super interessant film med en på det tidspunkt genial nyskabende tilgang.

Da den første begejstring havde lagt sig, kom jeg desværre hurtigt til at kede mig. Dialogen er velskrevet, men de emner der snakkes om er uinteressante og usjove. Kemien mellem hovedpersonerne kan jeg slet ikke føle. Jeg kan godt se, at filmen har inspireret senere parforholds komedier som Da Harry Mødte Sally og Forget Paris og parforholds dramaer som Before Sunrise/Sunset/Midnight. Men hvor disse film var hhv. mega sjove og dybt fascinerende, så fandt jeg kun små momenter i Annie Hall, der fangede mig.

Simon

Filmen som alle Star Wars fans hader, uden endda at have set den. Hvis jeg skulle vælge mellem de to film, kan jeg bedst lide denne perle. Uden tvivl en af de sjoveste film jeg har set, skuespillet er fremragende og så har den en god slutning. Ikke for sukkersød og ikke for seriøs, den ligger lige imellem så man kan holde det ud.

Annie Hall har været en inspiration til de fleste rom-coms (romantiske komedier) efter 1977, og er bare en total milepæl. Synes helt klart Woody Allen er fremragende både bag og foran kameraet.

Deadpool fans, sig tak til Woody Allen. Uden ham havde der ikke været noget snak til kameraet.

Kan klart anbefales, fem stjerner.

GiwizZeni

- skulle man som Star Wars fan hade denne film? Det forstår jeg ikke... Jeg elsker Star Wars, men synes også om denne lille hyggelige Woody Allen komedie.

Simon

Fordi Star Wars tilbage i 1978 tabte til Annie Hall ved Oscar uddelingen. Jeg har personligt flere gange oplevet kritik af denne film, og derefter har jeg så spurgt hvad den handlede om, og at man så ikke kunne svare på spørgsmålet.

GiwizZeni

Jeg har aldrig hørt at der skulle være en "beef" imellem de to film. De er jo generelt svære at sammenligne. Man kan vel godt tillade sig at sige at de foregår i hvert sit univers: )

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.