Cookie- og Privatlivspolitik

The Boy

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
04.05.2016
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boy
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I gyseren 'The Boy' bliver Greta ansat som barnepige af et britisk ægtepar ude på landet. Hun får sig en gedigen forskrækkelse, da hun opdager, at familiens otteårige dreng i virkeligheden er en virkelighedstro dukke.

Forældrene passer på dukken, som var det deres rigtige søn, der døde under mystiske omstændigheder 20 år tidligere. Efter Greta kommer til at bryde en række strikse regler, begynder foruroligende begivenheder at indtræffe, og snart er barnepigen overbevist om, at dukken er i live.

'The Boy' følger med sin uhyggelige, menneskelignende dukke i kølvandet på gysere som Child's Play og Annabelle. Filmen er instrueret af William Brent Bell, der ofte bevæger sig inden for horrorgenren, mest prominent med The Devil Inside.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (139 votes)
4.1
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Uhyggen er krybende og holder også rimeligt godt, da den store hemmelighed bliver afsløret og spændingen bliver mere konkret." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Originalt og herligt uhyggeligt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'The Boy' har flere steder tilløb til neglebidende begivenheder, men ender desværre blot som en banal thriller, der hverken gør fra eller til." (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  "Drengedukken Brahms i 'The Boy' er lammende kedelig." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

Fin gyser, dog er den virkelig mærkelig.

Mick

Jeg havde ikke de store forventninger til filmen, havde læst blandede anmeldelser af den. Den er meget forudsigelig, og så havde jeg gættet plottet efter 20 min. Jeg bevægede mig vist nok en gang i sædet efter lidt høj musik.

Cille

Jeg var meget positivt overrasket over The Boy. Jeg sad på kanten af sædet det meste af filmen, og blev taget helt på sengen af et fantastisk twist til slut!

Vil helt bestemt anbefale andre gyser fans af se den ;)

HeavenOfHorror.dk

The Boy minder ikke om nogen anden dukke gyserfilm, så hvis du egentlig har fået nok af den slags, kan du roligt se denne film!

Læs evt. vores anmeldelse på http://www.heavenofhorror.dk/anmeldelse/the-boy-2016/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.