Cookie- og Privatlivspolitik
Svensk Oscar-vinder er Lara Croft

Svensk Oscar-vinder er Lara Croft

Angelina Jolies arvtager

Stem op!
342
Stem ned!
0
(reset)

Svenske Alicia Vikander skal spille Lara Croft i den kommende Tomb Raider-film, der skal følge den eventyrlystne arkæologs unge år.

The Hollywood Reporter afliver med nyheden dermed ethvert rygte om, at Star Wars-skuespilleren Daisy Ridley skal træde i Angelina Jolies berømte fodspor.

Alicia Vikanders karriere har rykket fra 0 til 100 hurtigere end en livlig Tesla, og senest modtog hun en Oscar for sin rolle i dramaet Den danske pige. Hvorvidt den spinkle skuespiller er den rette til at portrættere Lara Croft, der i det oprindelige spil er kendetegnet af overproportionerede former, må fans af 'Tomb Raider' afgøre.

Rebootet er med afsløringen ved at nærme sig en skandinavisk samproduktion, da instruktøren er norske Roar Uthaug. Nu mangler vi bare en rolle til Mads Mikkelsen…

Næste gang, vi kan opleve Vikander, er i action-thrilleren Jason Bourne, der får premiere den 28. juli.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

De gamle Tomb Raider film var ikke gode, de var meget underholdene og bestemt seværdig.

Men i forhold til de fremragende Tomb-raider spil var de gamle film ydt.

Og jeg håber sådan, at den kommende Tomb Raider film vil fokusere mere på de dramatiske ting i Tomb- Raider universet. Og hvis den bliver lige så god som spillende, så er der bestemt noget at glæde sig til.

Putte

Noorj hvor jeg allerede glæder mig til det..

Håber bare de gør det noget bedre end de gamle Tomb Raider film. Og forhåbentlig følger lidt mere af hvad de nye Tomb Raider spil indeholder. WOW så bliver det en noget nervepirrende film. :D

Segoyuser/116755

Det er jeg nu meget spændt på , Angelina er som sagt vild god i den rolle om, Vikander formår at give karakter de rette perspektiver afventer jeg.....

Rasmus/Musen

SKAL ses, når den kommer!

...Ingen tvivl!

Tomb Raider forever!

Hvor er det bare godt at høre!

;D

Jacob

Nogen hundrede timer med en benhård træner skal nok få boostet hendes muskelmasse, så kan sagtens se hende som hardcore gravrøver.

Sten

Muskelmassen skulle være til at få styr på, men når Daniel fra Filmz skriver "overproportionerede former", tænker han vel også på, at Lara C. bruger en bh-størrelse hvor Vikander ikke kan være med?

Men de pumpede vist også Jolie lidt op da hun havde rollen, så det kan være de vælger samme løsning.

Uanset hvad, så er jeg klar, hvis Vikander er :)

Farakhuser/231953

Fra hvad jeg har læst, så vil dette reboot mere følge de nyere Tomb Raider spil, hvor Lara ikke har helt de samme former som tidligere. Hun skal stadig lige en tur i træningscentret, men ellers ligner hun ganske godt den nye version af Lara Croft.

Sten

Så jeg kender ikke så meget til udseendet i de nye spil. Men hvis det du skriver er rigtigt, så er det bare rigtig godt og så må de gerne undlade at puste Vikander op, for hun er lige som hun skal være (så heller ikke for store muller, tak) ;)
Tak for info.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

47 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter