Cookie- og Privatlivspolitik
Linda P er Danmarks dårligste politibetjent

Linda P er Danmarks dårligste politibetjent

Ny komedie med manus af Casper Christensen

Stem op!
614
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første afsløre, at der til november er premiere på den danske komedie Undercover med manuskript af Casper Christensen.

Filmen handler om Danmarks dårligste politibetjent, Rikke, der er besat af jul. Lillejuleaften får hun pålagt en undercover-mission, hvor hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick til Fyn, inden gangsterbossen Omar får fingre i ham og de 900.000 kr., han har stjålet.

Med gangsterne i hælene tager Rikke modvilligt af sted sammen med Mick, og de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal overleve julen.

'Undercover' har standupkomikeren Linda P i hovedrollen, og som Mick ses Roland Møller, der vandt en Bodil for sin præstation i sidste års Under sandet.

Nikolaj Peyk spillefilmsdebuterer som instruktør, men han har tidligere skrevet manuskript til komedierne Inkasso og Den sorte Madonna.

Birollerne udfyldes af bl.a. Paprika Steen, Anders Baasmo Christiansen, Ali Kazim, Casper Crump, Mia Lyhne og Carsten Bang.

Undercover får biografpremiere den 24. november.

Undercover/Rolf Konow

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kirauser/460573

Pinagtig, rystende dårlig film og ingen hjerter.

Wayne

Snarere lettere tåkrummende.

Hvis noget skal være virkeligt sjovt, så skal det være på baggrund af personer som virker troværdige - som bliver udsat for noget som er langt væk fra deres hverdag.

Linda P som dum betjent, og Carsten Bang som bandit? Det lyder mest som dum og dummere - uden de normale mennesker som modvægt.

Men spændende at se hvad Roland Møller kan få ud af sådan en rolle.

Morten

Ja, en ganske forfærdeligt ide.
Det kan kun blive tå krummende pinligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

13 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

15 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

20 timer siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

1 dag siden
Mortenuser/654271
Mortenuser/654271

Haha, da jeg så den her film søgte jeg for sjovt efter

1 dag siden

Aktive debatter