Cookie- og Privatlivspolitik
4 Avatar-efterfølgere er nu på vej!

4 Avatar-efterfølgere er nu på vej!

Tilbage til Pandora igen og igen og...

Stem op!
302
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren James Cameron har på biografmessen CinemaCon i Las Vegas afsløret, at han nu arbejder på hele fire efterfølgere til science fiction-filmen Avatar.

Cameron fortalte ved samme lejlighed, at hver film får sit eget plot, men at de naturligvis bliver knyttet sammen til en større saga. Lige nu arbejder han sammen med manuskriptforfatterne Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman og Shane Salerno.

Når man står bag de to bedst indtjenende værker i filmhistorien, har man naturligvis lang snor. Samtidig skulle man også mene, at 20th Century Fox snart gerne vil se en konkret Avatar-efterfølger fra Cameron, inden han begynder at annoncere flere film i serien om den fremmede planet Pandora.

Avatar 2 får formentlig premiere i 2018, og så er det planen, at de næste film følger i årene 2020, 2022 og 2023. Avatar-pentalogien er lige nu ved at blive optaget, hvilket gør det til et massivt projekt. Nu må vi bare håbe, at Cameron ikke knækker nakken på det.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wassef

Du bliver jo ved med at skifte Dato før var det til 2016 16/12 og så skifter du den for præcis et 5 måneder til 2017 17/12 og efter det her til den 2018. Hold kæft det er dårlig stil Håber der folk der vil vente på de film du laver, når du heletiden skifter dato også fordi at star wars kommer betyder det ikke folk ikke vil se Avatar 2 plz hold nu op. Jeg har vente fra siden 2009 og tænkte den kommer i 2016 og så kommer det ikke en skid haha.

CINEMANDRUP

At have så mange i støbeskeen er en særdeles stor tro på egne evner. Toeren kommer nok til at blive et afgørend epunkt for mit vedkommende. Etteren skulle netop opleves i 3D fordi det var så banebrydende flot. Men Cameron har jo for vane at overraske og forbløffe os med visuelle godbider og solide værker ret så tit, så mon ikke hans masser af Avatar efterfølgere nok skal spinde succes. Jeg glæder mig ihvertfald til at se hvad han overrasker os med. For med den udmelding har han et eller andet godt i ærmet for det er lang tid at bruge på en franchise hvis han ikke han bidrog med noget nyt banebrydende.

Horsi

Jeg accepterede 1'eren fordi den tilbød ny teknologi. Da jeg kom hjem og så den på hjemmetv så stod der Pucahontas skrevet over alt.

Hvis 2'eren bidrager med spændende karakterer og en ny og spændende type historie, så kan vi tale om 3, 4 og 5. Hvis ikke så er jeg nok færdig med Avatar.

GiwizZeni

Jeg føler der er gået for lang tid fra Avatar, til nu at sætte så mange skibe i søen. Den første var da banebrydende med sin virkelig flotte brug af 3D, men vi er jo kommet videre.
Mit billede er i hvert fald at den første blev så hyped, at man blev træt af den igen. Lidt ligesom 'Titanic'. I takt med at selv ens bedsteforældre havde set den 4 gange, var det til sidst mere trendy ikke at have set den...
Find på noget andet Cameron, du kan sagtens!

Vakse Viggo

Hvis historierne og karaterene er lige så gode, som i 1eren. Så skal jeg ikke ind og se.
I den første havde man set historien før. For den ligner lidt for meget Pocahontas. Og karaterene var stereotype.

Dunbar

3, 4 og 5 bliver nok ikke til virkelighed (dvs. færdiggjort, hvis de allerede er i præproduktion- eller produktionsfasen), hvis 2'eren ikke er en bragende success, og lige nu vil jeg bare gerne se en efterfølger og derved finde ud af, hvorvidt der kan koges mere velsmagende suppe på dette univers, før jeg begynder at glæde mig til de resterende film.

Rizzo

Jeg er bare SÅ klar! :D

leopolduser/770603

ifølge IMDB skulle avatar 2 udkomme til december i år ikke 2018, og at avatar 3 kommer til 2018. der er en af jer der tager fejl.

Joachimuser/192842

De film er udsat rigtig mange gange efter hånden. så man kan ikke stole på hvornår han bliver færdig med film

Daniel Bentien

Vi har vores premiereoplysninger fra hestens egen mund, altså James Camerons egen udtalelse til CinemaCon, gengivet af bl.a. CNN og Empire.

IMDb har i øvrigt ingen premieredato tilknyttet til 'Avatar 2' længere.

Mvh Daniel

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.