Cookie- og Privatlivspolitik

Sicko

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
21.09.2007
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sicko
|

Den kontroversielle Michael Moore og hans hold går denne gang i kødet på det amerikanske sundhedssystem.

Flere almindelige amerikaneres liv er blevet ødelagt – i få tragiske tilfælde med dødelig udgang – på grund af katastrofale fejltagelser begået af den private sygesikring.

En krise, som ikke kun berører de 47 millioner amerikanere, der ikke er forsikrede, men også de millioner af borgere, som troligt betaler deres præmie til sygesikringen, med bliver fanget i det bureaukratiske net...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Man kan tage hatten af, eller ryste på hovedet af Michael Moore. Han laver jo nogle kontroversielle film, hvor han både kan blive for meget. Men dog kan han også sagtens have en pointe.

Sicko er en halvkedelig en af slagsen, og er slet ikke på niveau med Bowling for Columbine, som både var sjov, rigtig interessant og havde masser af dybde.

Sicko keder man sig i, man er rørt i nogle situationer, hvor pårørende mennesker fortæller om en person, som de har mistet. Men som ikke har fået den nødvendige hjælp. Så jo den sætter spørgsmål til det amerikanske system, ligesom i Bowling for Columbine. Men så har den også en masse søvndyssende snak, som bare fortsætter i evigheder. Og det er desværre der, hvor dokumentar-film keder mig en del.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.