Cookie- og Privatlivspolitik
En af disse 5 skuespillere er den nye Han Solo

En af disse 5 skuespillere er den nye Han Solo

Opdateret: Topkandidaten er fundet

Stem op!
164
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Deadline er Alden Ehrenreich pt. Disneys topkandidat til rollen som den unge Han Solo i det kommende Star Wars-spinoff.

____________________________________

Antallet af potentielle navne på hvem der skal spille Han Solo i den kommende Star Wars-spinoff, er nu nede på blot fem navne. Alle er unge talenter med vidt forskellige baggrunde.

The Hollywood Reporter afslører, at Alden Ehrenreich (Hil, Cæsar!), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) og Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) er med i puljen, mens Variety tilføjer to øvrige navne: Blake Jenner (Everybody Wants Some!!) og Jack O'Connell (Unbroken).

Skuespillerne har alle spændende projekter bag sig, og der er helt klart talent at spore. Men hvem er det bedste bud på en ung Harrison Ford?

Hail, Ceasar!/Working Title
Alden Ehrenreich

Everybody Wants Some!!/Annapurna Pictures
Blake Jenner

Unbroken/Jolie Pas
Jack O'Connell

Transformers: Age of Extinction/Paramount Pictures
Jack Reynor

Kingsman: The Secret Service/20th Century Fox
Taron Egerton

Sidste december var der 10 andre navne på tale. Deriblandt Tom Felton, bedre er kendt som Draco Malfoy i Harry Potter-filmene, men de er nu ude af konkurrencen.

Han Solo-filmen får premiere den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

men... there can be only one...! Mit valg falder på Blake Jenner, i det jeg synes han både ligner godt, og har den rette kropstype og højde (1,85). Alden Erhenreich eksempelvis er kun 1,73 høj ...bare til sammenligning. ;-)

Antaeus

Jeg vil nu mene at når han alligevel skal skiftes ud og alligevel ikke ligner så skal de tage den som er den bedste Han Solo og ikke hvem som ligner mest.

Peruser/694970

Havde de nu været fotograferet i samme situation, ville det være lidt nemmere at bedømme deres udseende. Mit valg var Blake Jenner - fordi han både har ansigtet og en matchende frisure på billedet. Til gengæld ser han også lidt "tam" ud. Jack Reynor er nr. 2, fordi han har det rigtige Harrison Ford-blik i øjnene.
Spændende bliver det ihvertfald at se, om vinderen kan levere en troværdig figur.

TSK

Han har jo allerede spillet en ung Harrison Ford i "The age of Adaline"

Christina

De har allerede fået forkortet listen til 3 nu;
Alden Ehrenreich, Jack Reynor og Taron Egerton.
Men det svært på grund af Ford's personlighed og vide om de er de rigtige uden at se dem i rollen, men synes de tre har potential så nu må vi se

Nikolaj

Han Solo Karakteren er en ikonisk figur. Så uanset om man har udseendet som Han Solo, så kræver det mere end det. Det kræver at man kan spille kæphøj, samtidig med at man kan være charmerende. Af dem som er nævnt er det kun Taron Egerton, som jeg føler kan leve op til de krav. Han er ihvertfald genial i Kingsman. Så selvom han ikke decideret ligner Harrisond Fords Han solo, så mener jeg, at han vil være det oplagte bud. Men historien skal selvfølgelig også være en vigtig del af filmen, så er det ikke bare nok med gode skuespillere!

Mickey

....men hvis jeg skal give et bud, så bliver det Taron Egerton, og dét er udelukkende fordi han ligner ham mest :/

Otto-Mandias

Han Solo er en fantastisk karakter. Problemet er bare, at 80% af den karakter er Harrison Ford. At hyre en anden skuespiller til at spille Han Solo vil ALTID være lidt forkert, så meget af Han's personlighed forsvinder. Og så det at hyre fuldkommen kedelige og almindelige skuespillere, det kommer jo bare til at være "generisk action helt"
Jeg stemmer stadig Anthony Ingruber. Han er ikke testet som skuespiller, men med ham ville man godt kunne blive overbevidst om at det var en ung Harrison

Jacob

... vil jeg sige Jack Reynor, men om han er den rette mand ved jeg ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.