Cookie- og Privatlivspolitik
De urørlige tættere på genindspilning

De urørlige tættere på genindspilning

Hovedrollerne måske fundet

Stem op!
120
Stem ned!
0
(reset)

Den franske De urørlige blev en kæmpesucces over hele verden, og nu er Bryan Cranston og Kevin Hart på tale til en amerikansk genindspilning.

Komediedramaet findes allerede i en indisk udgave, og det har altid været et spørgsmål om tid, før Hollywood kastede sig over det umage venskab mellem en kørestolsbunden millionær og en ung mand fra ghettoen.

Hvor langt Bryan Cranston og Kevin Hart er i processen er uvist, og der er endnu ikke fundet en instruktør.

'De urørlige' solgte 644.000 billetter i de danske biografer. Filmen gjorde Omar Sy til en international stjerne med roller i bl.a. Jurassic World og den kommende Inferno.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJT

med Kevin Hart. Der udtalte, at han ville dolke sin søn, hvis han var homo. Hvordan skulle én som ham kunne være overbevisende i en rolle i en film, der netop handler om at omfavne forskelligheder??

Dunbar

Der er ikke så meget andet at sige... End at lær at læse undertekster; så slemt er det heller ikke.

Christofferuser/264560

Det er muligvis det dummeste jeg nogensinde har læst... Det bliver UMULIGT at lave toppe den, så den kan kun floppe med et BRAG.

Christofferuser/264560

vent lige... 3 dage siden... var det den 31. eller var det den 1. ?? Hvis indlægget er fra den 1. er det 100% en aprilsnar!

CINEMANDRUP

Det er simpelthen et ynkeligt udspil, at genindspille så skøn en klassiker, fordi der skal være en engelsk version af den også. Hvor doven har man lov til at være hvis man ikke kan klare at læse undertekster. Det er dømt til flop for den magi der er i den franske version kan ikke fanges på samme måde.

Jeg elsker Bryan Cranston og ved at han kan levere en seriøs præstation i hans roller, men hans modspil: Kevin Hart er på ingen måde i samme klasse som Omar Sy til sådan en præstation. Kevin Hart der gør det udemærket som komiker, kan ikke formå at ramme den seriøse nerve der kvræves til en sådan rolle og gøre den rørende.

Denne nye film virker mest af alt dømt til at floppe. Lad de urørlige være urørlig og elsk den for den film det er. Find på noget nyt istedet for denne reboot vane er efterhånden virkelig krumme-tæer-agtig-irriterende.

ChazzleBedazzle

NEJ!!!!!!!!

Torben

De Urørlige er ganske enkelt urørlig! Hold fingrene væk Amerika - Holywood kan simpelthen ikke gøre den film tilnærmelsesvis så god, som originalen er.

Quilstor

Der er en grund til at filmen hedder "De Urørlige" Don't fuck with it!

Ideen om at tage en fantastisk film, som er 5 år gammel, give den nye skuespillere og et nyt sprog er forfærdelig, og lugter langt væk af en money maker.

Det er en af de "ikke engelsk sproget film" jeg kender flest som har været inde og se, så tag den remake, og put den op hvor solen aldrig skinner.

Yasmin

Helt seriøst nu må det stoppe. Jeg har ikke forstået hvorfor Hollywood lave deres egne versioner af film der er fantatiske. Hvis folk er for dovne til, at se dem på original sprog er det da dem der går glip af noget. De amerikanske versioner kommer aldrig tæt på og de laver altid om på en masse. Tag bare old boy, som er et mesterværk, som har Hollywood slagtede.

Steen

Dén film skal forblive fransk. Amerikansk genudsendelse rammer aldrig den gode humor fra originalen. Den kamp vinder I aldrig U.S.A., sorry to tell!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

2 dage siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

2 dage siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

4 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

4 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

5 dage siden