Cookie- og Privatlivspolitik
Flaskepost fra P sætter rekord

Flaskepost fra P sætter rekord

Carl Mørck mere populær end nogensinde

Stem op!
133
Stem ned!
0
(reset)

Jussi Adler-Olsen-filmatiseringen Flaskepost fra P har i sin åbningsweekend solgt 207.669 billetter i de danske biografer inkl. snigpremierer. Det er ny rekord, fordi det er første gang, at en dansk film sælger over 200.000 billetter i sin premeireweekend.

I selve weekenden fra torsdag til søndag solgte filmen 154.342 billetter, hvilket er 22.000 billetter flere end til Fasandræberne og hele 33.000 flere end til Kvinden i buret.

- Det er helt vildt. Vi er lykkelige. Vi har gjort os umage med at udvikle universet og lave film, som både underholder og imponerer, siger producer Louise Vesth i en pressemeddelelse.

- Jeg er stolt over, at vi i dansk film har kunnet opbygge en højkvalitets filmserie med de bedste skuespillere og filmfolk, vi har.

I filmen modtager vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad et råb om hjælp i en flaskepost, og makkerparret bliver snart involveret i en sag, der trækker spor til Jehovas Vidner og uopklarede bortførelser af børn.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller igen Mørck og Assad, mens normændene Pål Sverre Hagen og Jakob Oftebro er at finde blandt birollerne. Landsmanden Hans Petter Moland instruerer.

Flaskepost fra P er naturligvis stadig aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jane

Den var ikke så god som bogen, den gik meget let over det bedste men en god film 4⭐️⭐️⭐️⭐️

Dorthe

Filmen virker overfladisk og skøjter let hen over handlingen i forhold til bogen. Der mangler mere fortælling omkring de familier, det gik ud over, at følge børnene og komme ind under huden på personerne
Men - når det så er sagt, så er det glimrende underholdning til et par timer med både spænding og humor og rigtig godt skuespil af bedst skuffe

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 time siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden

Aktive debatter