Cookie- og Privatlivspolitik
Se Taken-trilogien på 90 sekunder

Se Taken-trilogien på 90 sekunder

He will find you

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

En eller anden har klippet Taken-trilogien ned til 90 sekunder. Resultatet er ikke overraskende vold med ekstra vold på toppen.

Så er man advaret, men på den anden side har man ikke forbundet Liam Neeson med en talende løve i et stykke tid.

Taken, Taken 2 og Taken 3 har tilsammen indspillet 929 mio. dollars på verdensplan. Trilogien har i alt kostet 118 mio. dollars at producere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Taken var en rigtig god ide. Forældres største frygt, deres barn bliver kidnappet til prostitution. Skurkenes problem; Farmand er spion og dræbermaskine - og han helmer ikke før datteren er hjemme igen uanset hvor mange han skal slå ihjel undervejs. Liam Neeson tilførte rollen en vis autoritet og hævede det hele lidt højere op end de sædvanlige Van Damme/Steven Segal film.

Desværre lykkedes fortsættelserne slet ikke - uden en god historie ender det altid galt. Men Neeson fik da i den grad gang i en ny karriere som ingen lige havde se komme, og den første Taken film var det hele værd.

JegELSKERFilm

Skurkene får hvad de har fortjent.

GiwizZeni

Jeg synes den første var OK. Det var en ny og overraskende rolle at se Liam Neeson i. Derefter har de bare indspillet den samme film igen og igen og Neeson er efterhånden blevet en parodi på sig selv.
Men OK, Charles Bronson lavede 5 'En Mand ser rødt-film' og de lignede også hinanden så meget at det var svært at skille dem ad. Så Neeson er stadig to bagud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter