Cookie- og Privatlivspolitik

Dragejægerne

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.06.2010
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Chasseurs de dragons
|
'Dragejægerne' fortæller et eventyr om en tid, hvor jorden er opløst i en masse små, svævende øer, der er beboet af drager.

Indbyggerne i denne verden må altid være på vagt, for at undgå at blive ædt, og svindlerne Gwizdo og Lian-Chu forstår at udnytte situationen.

De drømmer om at leve et tilbagelænet liv ved vandet og har etableret sig som dragejægere, dog uden den store succes.

En frygtelig drage, "Verdensæderen", dukker op og begynder at fortære jorden, og nu får dragejægerne deres livs chance for at bevise overfor den lille pige Zoé, at de er sande helte.

'Dragejægerne' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
4.8
3.6

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med deres originale blik for stærke og mystiske billeder er instruktørerne Guillaume Ivernel og Arthur Qwak animationsfilmens svar på Jean-Pierre Jeunet og Marc Caro, men problemet er, at 'Dragejægerne' ... er blottet for sødme og charme med sin maniske og aggressive stil." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en både rørende og spændende fortælling... Fantasien slippes fuldstændig løs i en række vilde jagter og slagsmål. Men instruktørerne Guillaume Ivernel og Arthur Qwak holder konstant hånden på hjertet. Og således mister filmen aldrig sit moralske og menneskelige kompas. Varm og vild - på én gang." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... [på trods af] det visuelt fantasifulde univers og de mange sjove detaljer er 'Dragejægerne' også så forudsigelig og tilstræbt perfekt, at det bliver lidt uengagerende og halvkedeligt undervejs. Og så har nogen glemt at hvæsse den humor, som ellers langt hen ad vejen kan - og skal - forsvare denne slags film." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... virkelig flot lavet og byder især på et markant og medrivende soundtrack, der kommer til at fungere som den egentlige løftestang for spændingsniveauet. Desværre er figurerne flade og uinteressante..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Så enkelt et plot, at det kunne rummes i et arkadespil... Men filmens smukke, surreelt opfindsomme production design... dens humoristiske dialog ... og dens smittende dynamik gør den alligevel til godt tidsfordriv." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Dragejægerne filmatiseringen er faktisk rigtigt god. Jeg have nu forventet noget mere og at den ville blive bedre endd bare god, men sålænge den blev til 5 stjernere så er det heldt fint. jeg hyggede mig under hele filmn, rigtigt sjov og vil, lidt irriterende at den sommetider blev for langsommelige så man kede sig et par gange, men uner de steder vor jeg var ved at kede mig,der sad jeg og tænke på at der snart kom nogle ville og action spækket action sener snart, så jeg pludseligt ikke kedede mig særligt meget mere. Dragerjægerne kan anbefale til alle fans og til andre eventyr-lovers i alle alder. rigtig god spænene og sjov og en film man ik glemmer nu man har set den!

Rasmus

Kæft hvor var min filmsmag helt ude og skide. 5 stjerner. Var stor fan af serien, men sådan helt seriøst, så var dette ikke andet end en under-middel oplevelse. 3 stjerner

lea

dragejægerne filmen er den bedste film jeg har set. jeg ville så godt havde set den i biografen men jeg nåede det ikke så jeg fik den på dvd og jeg er helt besat. jeg laver både videoer, tegninger og historier om det. hvis i for lyst kan i se mine videoer inde på min youtube kanal her på linket: http://www.youtube.com/user/maliapigen1850?feature=mhee. i kan også se mine tegninger hvis i trykker på dette link: http://maliapigen1850.deviantart.com/ og tro mig, jeg er en kæmpe dragejægerne fan, især er jeg fan af Gwizdo, men held og lykke hvis i ville ind på siderne.

Tribute

Den var faktisk god nok men lidt for kedelig så jeg tror altså at jeg holder mig til serien.
Den var rimlig tynd og rimlig langtrukkene selvom at den kun tog Ca. 1 time 22 minutter.
Jeg havde regnet at filmen ville bliver rigtig god og rigtig sjov.
Jeg kan sige at den var sjov men god var den kun lidt af. Dragejægerne er god nok men også lidt kedelig.

mikkeluser/610856

Var inde og se den med min lillebror og den var som sagt lidt for lang. Den var dog sjov noget af tiden, men ikke i klasse med disneys film :(

Martina

Så den med min lillesøster i dag. Den var god, men lidt langtrukken og voldsom for de mindste. Men ellers var det en supersød (og ikke mindst actionfyldt) film! :D

emiluser/714356

har en god tralier er ik enig

Casper

den er god på sind måde. det kan godt være jeg jeg skal se den når den kommer til Danmark

Rasmus

helt sikkert

Rasmus

serien er min øndlings serie (eller farktisk er det simpsons men denne her serie er på anden plads).
Det er nu lidt avelit at det var for 2 år siden den gik i USA men Max11, Jesper og Alex007 Har redt den skal ses glæder mig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.