Biler 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en venlig grundstemning. Den indeholder enkelte voldsomme scener med biluheld og eksplosioner, fx ser man i én scene hovedfiguren køre galt i et bilvæddeløb, og i en anden langvarig og lettere voldsom scene forvilder hovedfigurerne sig ind i et dramatisk løb, og stemningen bliver dramatisk og lettere truende. Da fortællingen foregår i et velkendt, venligt og animeret univers, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
31.08.2017
Originaltitel: 
Cars 3
Spilletid: 
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Supreme 3D - dansk tale, Supreme 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale
4.6
3.2
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (295 votes)

Resumé

Animationsfilmen 'Biler 3' er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner.

McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, og han skal nu bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model.

Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

'Biler 3' følger ikke overraskende efter Biler og Biler 2, som formentlig er Pixars mest succesrige franchise målt på salg af merchandise, og man kan næppe finde en femårig i Danmark, som ikke har hørt om Lynet McQueen. 

Tredje film instrueres af manden bag en anden Pixar-efterfølger, Monsters University, og animationsfilmen kan opleves med både dansk og engelsk tale.

Relaterede nyheder

6 måneder siden
10 måneder siden
4 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er både hyggeligt og opbyggeligt, men man savner lidt mere grus i motoren." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... det er rutineret og solidt håndværk på både indholds- og udtrykssiden." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "... heller ikke i denne ombæring formår man at gøre bilerne til karakterer, man rent faktisk tror på og føler med." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Biler 3' er præcis, som man forudser, og derfor skuffer den heller ikke. Den overrasker bare heller ikke ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... det hele er enfoldigt nok til at charmere mere end 2'eren gjorde." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Biler 3' er intet mesterværk [... ], men når det skal være, er fortsættelsen i det mindste bedre og mere solid end 'Biler 2' fra 2011." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Vakse Viggo

Jeg er helt enig.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Noah

Nu synes jeg lige vi tager det rolig. Jeg synes filmen cars har noget af det største potentiale jeg har set i filmens historie længe. Det er et comeback fra disney uden lige. Så stfu lige

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.