Cookie- og Privatlivspolitik
A Christmas Carol filmatiseres igen

A Christmas Carol filmatiseres igen

Overraskende instruktørvalg

Stem op!
345
Stem ned!
0
(reset)

Charles Dickens' klassiske julefortælling 'A Christmas Carol' skal endnu en gang filmatiseres. Det beretter The Hollywood Reporter.

Historien om den gamle, gnavne Ebenezer Scrooge, der hjemsøges af tre spøgelser julenat, er blevet filmatiseret utallige gange både på film og tv - senest i animationsudgaven A Christmas Carol med Jim Carrey fra 2009.

Denne gang er det instruktøren Bennet Miller, der sammen med manuskriptforfatteren Tom Stoppard har kastet sig over projektet. Miller er umiddelbart et overraskende valg, da han er kendt for de alvorlige sportsdramaer Moneyball og Foxcatcher.

Handlingen tager eftersigende udgangspunkt i det 19. århundrede ligesom i Dickens' originale fortælling, og filmen skal produceres af Annapurna Pictures, som også stod bag 'Foxcatcher'.

Filmen afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Ja ide døden lever åbenbart stadig i Hollywood. Hvorfor dog komme op med noget nyt når man bare kan genindspille det gamle? Jeg har efterhånden set så mange versioner at jeg har set en pæn del af de tilføjelser man kan lave. Jeg er derfor stærkt kritisk over for at der kan tilføjes noget jeg ikke allerede har set.

Vi må se hvordan det går, men jeg har ikke alt for høje forhåbninger.

Patrick

Det er vores egen skyld at Hollywood konstant går tilbage til reboots og sequels. Film som Transformers 4 tjener over en milliard dollars, mens originale film som Ex Machina ikke engang når op på 40 millioner dollars. Så er det desværre klart at Hollywood bliver ved med deres sequels i stedet for at tage chancer med noget originalt. I sidste ende er det en forretning de kører.

Horsi

Det er ganske sandt, selvom jeg personligt gør mit for at undgå genindspilninger, precuels, secuels og mere. Jeg ved det er en forretning, men jeg syntes at for bare ti år siden var der en balance imellem at producere nyt, og køre videre på gamle succes. I dag er balancen tippet voldsomt til fordel for kendte universier og historier. Du skal kigge forholdsvis grundigt på de seneste film hvis du skal finde noget der ikke er en filmatisering af en bog, genindspilning, preloug eller secuel.

Jacob

Jeg synes at Jim Carrey gjorde et fremragende job, samt at den seneste udgave er både flot og gennemført. Jeg håber på en overvældende udgave, der blander datidens England med skræmmende ånder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

1 dag siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

2 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

3 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

3 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

4 dage siden

Aktive debatter