Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Fu Panda 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder en række dramatiske scener med kampe, ødelæggelser, truende figurer og farefulde situationer. Da dramatikken imidlertid afløses af komiske situationer og da det hele foregår i et urealistisk animationsunivers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
17.03.2016
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kung Fu Panda 3
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio - 2D
|

Animationsfilmen 'Kung Fu Panda 3' handler om pandaen Po, der bliver overrasket, da hans forsvundne far pludselig dukker op. Sammen drager den genforenede familie mod et hemmeligt pandaparadis, hvor Po for første gang kan møde sine artsfæller i et uforstyrret habitat.

Men freden trues, da den overnaturlige kampsportsmester Kai begynder sin færd gennem Kina for at besejre alle kung-fu-mestre i landet. Po står over for en nærmest umulig opgave, og for at redde pandaerne, må han træne de legesyge, klodsede venner til at blive en hær af superseje kung-fu-udøvere.

'Kung Fu Panda 3' er det nyeste kapitel i den populære, animerede serie om den klodsede Po, der går fra at være lidt af en landsbytosse til at blive vaskeægte kung-fu-mester. Jack Black lægger igen stemme til pandaen i den engelsksprogede version. I den nye film møder han sin far, hvis stemme leveres af Bryan Cranston, og en grum fjende i form af Kai med stemme af Oscar-vinderen J.K. Simmons.

'Kung Fu Panda 3' har danske stemmer af Rune Klan, Vicki Berlin, Søren Hauch-Fausbøll og Lars Thiesgaard.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (657 votes)
4.6
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... god energi og flotte billeder, der blander moderne tegneserie-ramasjang med klassisk kinesisk poesi." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... kombinationen af en solid, men også modig historie og en opfindsom billedside, der aldrig hopper over, hvor gærdet er lavest, fører til en dybt tilfredsstillende biografoplevelse for både børn og voksne." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Man skal [...] ikke tænke for meget over sagerne, hvis man skal have det optimale udbytte ud af 'Kung Fu Panda 3', der først og fremmest er et hæsblæsende overbud af larmende kampscener, der godt nok er flot animeret, men også ret trættende i længden." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Der er i det hele taget en fornemmelse af virkelig velskrevet og gennemarbejdet håndværk, en atmosfære af at nogen har gjort sig umage med hver en replik, hvert af Pos måbende ansigtsudtryk og hver en kunstpause i filmenes komiske univers." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Animationen er levende, og den tydelige kinesiske inspiration træder flot igennem, og så lærer filmen os den gamle lektie, at selv om man er en panda, der er opvokset med en gås i en nudelbutik, så kan man godt blive kung fu-kriger." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Skal man spise kinesisk, skal det være frisklavet, men Dreamworks' 'pandanimation' begynder at smage af gentagelse." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
søren

.. jeg så kung fu panda 3 i weekenden ... og uden at sige for meget, så ka du godt glæde dig :-) .. vil ik fortælle om handlingen, men den er iflg mig sød, action fyldt og sjov ligesom forgængerne :-) .. 4/6

Christine

Snyd. Hvordan kan du allerede have set den??

Men glæder mig også, har biletter til den 13
skal endda andmelde den på en hjemmeside. ;)

søren

... hentede den ;-) ... så bla også the revenant & hateful eight i december :-D ..

Maria

Skal ses!

Vakse Viggo

Det overelsker mig ikke. 2eren lagde op til en 3er.

Wayne

Den første var god, den næste knap så fantastisk - det er synd at sådan nogle serier skal trækkes lige lidt for langt. Men selskaberne skal selvfølgelig tjene penge...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.