Cookie- og Privatlivspolitik
Bedste film 1984: The Terminator

Bedste film 1984: The Terminator

Indiana Jones besejret

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Indiana Jones' andet eventyr kunne ikke gøre det første kunsten efter, og filmen måtte se sig besejret i afstemningen om den bedste film i 1984. Det er en anden ikonisk herre, der tvinger Spielbergs helt i knæ, nemlig selveste The Terminator.

James Camerons science fiction-film vandt med 23 % af stemmerne, og det er kun fair at nævne, at Harrison Fords arkæolog fik en 2. plads med 21 %.

Derefter var stemmerne spredt ud over så forskellige film som 'Ghostbusters', 'Amadeus' og 'Midt om natten', mens bundskraberen blev Freddy Kruegers første mareridt. 

1.      The Terminator (23 %)
2.      Indiana Jones and the Temple of Doom (21 %)
3.      Ghostbusters (13 %)
4.      Amadeus (11 %)
5.      Midt om natten (9 %)
6.      Once Upon a Time in America (8 %)
7.      Beverly Hills Cop (6 %)
8.      Gremlins (5 %)
9.      Paris, Texas (2 %)
10.   A Nightmare on Elm Street (2 %)

I morgen starter afstemningen om 1985. 

Vinderen af lodtrækningen har fået direkte besked.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er de store drenge der i sandhed kæmper om pladsen og jeg re godt tilfreds med denne afstamning. Jeg er inkarneret Indiana Jones fan og er super glad for at den ligger så højt som den gør. Det 2. eventyr er ikke nær så godt som det første, så det er velfortjent at man bliver slået af tronen med en original sci fi film som the terminator, som er så epokegørende god. Det samme kan siges om kult klassikeren Ghostbusters. Elsker den. En værdig liste med enkelte overraskelser.
Det undrer mig dog at Beverly Hills Cop ikke kom højere op på listen.

Sten

i et år med mange fede film.

Simon

Jeg synes dog at Once Upon a Time in America godt kunne have være placeret højere.

Dejligt at de her afstemninger er kommet op og køre igen. Men nu må vi vente femten dage på en ordentlig afstemning, Back to the Fututre vinder med over 45 procent ville jeg gætte på.

Antaeus

1985 er et væsentlig dårligere film år end 1984. Der vil ikke være ret meget konkurrence. Der er en række gode film, men ikke flere storbaskere som i 1984, der kan true Back to the Future.

Personligt kunne jeg også godt lide Mit Afrika (nok mest for Robert Redfords fri som fuglen rolle og naturbillederne) og så selvfølgelig Clinten i Palerider.

Jeg kan godt lide eventyrgenren og her kom bl.a. Legend, Lady Hawke, Goonierne samt Romancing the Stone, alle fine film til især børn og teenagere.

Antaeus

Det undrer mig en hel del at Beverly Hills Cop ikke kom noget højere på listen. Jeg troede at den ville have en lille chance for at true Terminator og Indy om førstepladsen, men det var jo helt forkert kan jeg nu se.

Men fuldt ud retfærdigt at Terminator vandt, selv om jeg i sidste øjeblik ændrede min stemme fra Terminator til Indy. Men de er begge klasse film.

Henrik Vinther

De år hvor der ikke er Star Wars film er væsentligt mere interessante at følge. Er virkelig glad for at Terminator slår Temple of Doom. Terminator var en original film, super intens med et fedt koncept. Temple of Doom er ikke dårlig, men den gør ikke noget, som forgængeren ikke gjorde bedre.

Min yndlings var dog, klart Once Upon a Time in America, episk, dybt gangster drama!

Jacob

Den anden film med Indiana Jones er egentlig ikke specielt dårlig, men netop fordi 'Judgement Day' er den bedste i sin serie, og ikke mindst rykkede datidens teknologiske grænser, så er det selvfølgelig den som skal vinde.

JegELSKERFilm

Det er altså Terminator 2, der er Judgement Day. ;-)

Det her er den første The Terminator.

Sten

da vi skulle stemme ;)

Jacob

... det er sgu også rigtigt, he he ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

1 time siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 time siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

2 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

3 timer siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

4 timer siden