Cookie- og Privatlivspolitik
De 10 mest ventede film i 2016

De 10 mest ventede film i 2016

23.000 stemmer i hus

Stem op!
336
Stem ned!
0
(reset)

Vi præsenterede i starten af året en liste på 50 toneangivende titler med premiere i 2016 og bad jer stemme på de fem titler, I så mest frem til.

Afstemningen er nu overstået, og med over 23.000 stemmer i hus kan vi konkludere, hvilke 10 film I ser mest frem til dette filmår.

Ikke overraskende dominerer to slags film: Superheltefilm og fortsættelser af en slags. Carl Mørck og Co. er eneste danske og eneste ikke Marvel- eller DC-relaterede indslag blandt top fem.

Kun to originale film er repræsenteret på listen, nemlig de allerede premiereaktuelle 'The Hateful Eight' og 'The Revenant'.

Få overraskelser er det dog blevet til. Fx er den næste Star Wars-film landet relativt langt nede på listen, mens Fantastiske skabninger… og hvor de findes slet ikke kom med. Harry Potter-filmen fik dog den 11. placering.

Det var jer, der stemte, så lad os høre, om listen på nogen måde overrasker?

1.      Captain America: Civil War (36 %)
2.      X-Men: Apocalypse (30 %)
3.      Batman v Superman: Dawn of Justice (29 %)
4.      Deadpool (26 %)
5.      Flaskepost fra P (24 %)
6.      The Hateful Eight (23 %)
7.      Rogue One: A Star Wars Story (22 %)
8.      Suicide Squad (20 %)
9.      The Revenant (18 %)
10.   The Divergent Series: Allegiant (18 %) 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

I betragtning af action- og science-fictionfilmenes store popularitet i disse år, så overrasker svarene ikke meget. To små ting jeg dog ikke umiddelbart ville have troet : 1) at Dawn of Justice ville ligge UNDER Apocalypse, og 2) at finde en dansk film i top5 ! ;-)

Maria

De ovenstående 10 film giver god mening.

Det giver mening at mange af dem er superheltefilm, fordi man ofte får det actionbrag som man håber på. Jeg har store forventninger til alle ovennævnte superheltefilm og håber at ingen af dem skuffer.

"The Revenant" levede i den grad op til forventningerne, hvilket ikke kunne siges at gælde "The Hateful Eight" som i min optik skuffede fælt, i forhold til hvad "Django Unchained" leverede.

"Flaskepost fra P" har jeg set til en testvisning og selvom jeg endnu ikke må anmelde den, kan jeg dog alligevel godt sige at jeg synes den leverede varen og holdte niveauet i forhold til de to forrige Jussi Adler film.

"Rogue One" har jeg ingen høje forventninger til, men kommer nok til at se den alligevel - om ikke andet så for at slå den meget, meget lange ventetid ihjel i forhold til Episode VIII.

"Allegiant" håber jeg bliver god, selvom jeg har hørt at mange ikke er glade for bog nr. 3. Vi må se om filmen så bliver bedre end bogen. ;)

Tanjasl

At top ti er fyldt med superhelte film indikere at det måske ikke er en helt forkert satsning fra hollywoods side at fylde året ud med så mange.
Personligt er jeg dog ked af at se at der ikke er flere film med lidt mere "tyngde" som når listen.

ALEX

-og 4 af dem ligger i toppen!
Det tager lidt for meget overhånd med det superhelte pjat. Ik misforstå mig, så selv Gaurdians of the Galaxy 2 gange i biografen, men de fleste af superhelte filmene.....Er virkelig overvuderet. Jeg kan ikke forstå at det er nogen af dem man glæder sig mest til, når kun få af dem engtlig har været Super gode.

Generelt spyttes der bare superhelte film ud konstant. Det er ved at blive så mainstream, at jeg slet ikke havde nogen mening om trailers til disse kommende superhelte film. Sad bare og gloede og tænkte; "Okay". Men det også bare fordi trailers også er meget ens, men stadigvæk OVERPRODUCERING AF DE FILM!

Okay her er alle de VIRKELIG gode superhelte film:

X-Men
X-Men 2
The Avengers
Guardians of the Galaxy
The Dark knight trilogy

Og resten.....Jah de har ikke rigtig været kvalificeret...de 2 første X-men er okay, men sniger sig kun lige ind. Resten af superhelte film har været meget ubalanceret på flere planer.

Men det jo bare at håbe at disse 5 er ordentlige :) -får det håber jeg da

Thomas

Det er klart vi får flere og flere superheltefilm, når de konstant lander i året mest indtjenende film.

det som folk tror at bare fordi vi får 4 marvel film, så er det lavet af samme selskab. i år er 2 fra disney/MCU og 2 fra FOX. der er i konkurrence om at være det bedste selskab. de sidste 2 kommer fra DC under Warner Bros som gerne vil have deres bid af superhelte kagen de styrede frem til 90'erne.

nu ved jeg ikke hvor mange film der i år kommer fra de 3 mega selskaber i år, men et gæt er at superhelte film knap nok overgår 2 procent. så det er da ikke mange og kun 2 fra hvert univers hører sammen, så man "behøver" kun at se 2 for at følge med sine ynglings helte

for mig kan der aldrig blive for mange. ser også alle marvel/DC tv serier pt er der 4 marvel og 5 DC og planer om 6 mere fra marvel og 2-3 fra DC og alle skal jeg se.

ALEX

Jeg er ikke i tvivl om at alle ikke er superhelte film. Jeg mener bare hvis 5 ud af de 10 mest ventede film er superhelte film, så kommer der jo ikke så meget variation blandt de store film i år...

Thomas

at 5 ud af 10 tegneserie film og 7 ud af 10 dermed også er Sci-fi. viser jo bare at folk vil se effektfilm på det store lærred. Jeg da gerne se Flaskepost fra P eller Den danske pige, men det behøver ikke være i biffen.

Som du selv indrømmer har du ikke set MCU filmene(i hvert fald ikke alle) men der jo alle genre af film bare med superhelte/skurke. der er heistfilm, action, rumopera, spion, bodykomedie og ensamplefilm.

ALEX

Jeg er ikke i tvivl om at film med fede effekter, er dem man mest ser på det store lærred. Dog mener jeg, at jeg helst vil se film med dybde, i stedet for det samme pjat om igen. Jeg siger ikke alle er dårlige, der er bare få der er gode (Fra MCU).

Som du ikke har forstået HAR jeg set alle filmene fra MCU, men der er generelt ikke det store genre skift; Action og sci-fi. Dermed er de alle meget ens.

Thomas

Så alle film der indeholder et overnaturligt væsen eller et menneske med særlige egenskaber er ens?

Så er ALLE film ens. Harry Potter er så egentlig en superhelt. Arnold, Stallone, Liam Neason, Clint Eastwood........ er så også bare superhelte.

I de sidste 20 superhelte film har der været temaer som Rascisme, Kold Krig, Terrorisme, kærlighed, venskab på tværs af race også art, krimi, gyser, komedie og sågar cowboyfilm. og slår den alle under en fane fordi der er en alien, en amerikansk supersoldat, en troldmand eller en handicappet med i filmen.

Jeg kan ikke følge din argumentation der....

ALEX

Deadpool er dermed en superhletefim!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 time siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

14 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter