Cookie- og Privatlivspolitik
Top Gun 2  lever stadig

Top Gun 2 lever stadig

The need for speed?

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Producenten af talrige action-film, Jerry Bruckheimer, taler stadig med Tom Cruise om en fortsættelse til Top Gun. Det bekræfter Bruckheimer i et tweet.


'Top Gun 2' har været på tale ad flere omgange, og projektet dukker stadig op til overfladen med jævne mellemrum. Senest i november hvor Val Kilmer annoncerede på Facebook, at han var blevet tilbudt en rolle. Her på kino.dk er det fem år siden, vi første gang skrev om filmen.

Noget tyder dog på, at filmen faktisk kunne blive en realitet. Om Maverick skal træne unge jagerpiloter, elle selv deltage i diverse lufkampe, er uvist. Et oplagt bud er en blanding af begge dele.

Tom Cruise har først en del andre projekter på vej; Jack Reacher 2 (der optages i disse dage); narko-thrilleren Mena (der allerede er indspillet); 'Mission: Impossible 6' og en ny udgave af gyserklassikeren The Mummy.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg håber så inderligt at Top Gun 2 bliver en realitet. Potentialet for en god historie efter så lang tids fravær er der helt sikkert. Det vil næsten være oplagt at en form for droner vil komme på tale og mon ikke så Mr. Cruise lige viser hvordan det skal gøres istedet

Jacob

... at den skulle involverer kampdroner, og deres indflydelse på behovet for jagerpiloter.

Wayne

Hvis han er med i projektet, så er der også en god historie at hente - sikkert med en ny Maverick-type (måske en pige?).

Val Kilmer kommer nok ikke til at spille Beach Volley igen, så skal han vist i bedre form :-)

Jeg glæder mig til en masse "Dogfight" - det må kunne gøres endnu bedre i dag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.