Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Star Wars-film

Afstemning: Den bedste Star Wars-film

Tiden er inde!

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Godt nok blev The Force Awakens for nylig kåret til sidste års bedste film i vores store afstemning, men det betyder ikke, at det er den bedste Star Wars-film nogensinde.

Så er Kraften stærkest med de oprindelige film fra 1970erne og 1980erne? Er prequel-trilogien fra 00erne håbløst undervurderet? Eller er den nyeste bare den bedste?

Det er blevet tid til at kåre den bedste Star Wars-film, og du kan stemme på din favorit blandt alle syv film. Du kan få et hurtigt overblik i filmkurrusellen forneden.

At udpege et enkelt værk i en så ikonisk filmserie er ikke let, så du kan begrunde valget i kommentarfeltet forenden.

Star Wars: The Force Awakens er aktuel i biografen.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er helt forkert at stemme om de bedste Star Wars film så kort tid efter, at der har været premiere på en helt ny film efter mange års pause.

Nej, det vil give langt mere mening at stemme om ca. 10 år, når vi har fået den nye trilogi og spin-off filmene lidt på afstand.

Jeg vil vædde hele min filmsamling på, at mindst halvdelen af dem, som siger at The Force Awakens ligger i top 3 om 10 år vil have skiftet mening.

Omvendt vil mange af os der blev skuffet over The Force Awakens sikkert være blødet op til den tid og sætte større pris på den ved gensyn.

Når Star Wars universet er så fantastisk, så hænger det selvfølgelig sammen med den geniale historie. Og Star Wars I-III har unægtelig en langt langt bedre historie end Star Wars 7. Jeg vil til enhver tid foretrække en genial historie med middelmådig CGI frem for en ringe historie med ekstrem flot scenografi.

Tag bare The Clone Wars. Det er ikke kønt at se på. Men mange af historierne i de 20 minutter lange afsnit er lysår bedre end historien i The Force Awakens.

Jakob

Synes slet ikke det var grafikken der var noget galt med i 1-3, men det forfærdelige skuespil, samt de værste manuskripter jeg meget længe har hørt. (I can't save you Padmé, only my new powers can do that)
(Give up Anakin, I have the high ground)
Og så den creepy stalker-mance mellem Padme og Anakin.

Antaeus

Men jeg synes dog sagtens vi kan tage afstemningen alligevel.

Den højaktuelle film får altid en masse stemmer, som den reelt ikke burde have når det hele kommer lidt på afstand. Så vi får selvfølgelig en non-valid afstemning.

Men så må det jo gøres om senere.

Og det bliver formentlig når ep. 9 er højaktuel og dermed render den med en masse af stemmerne.

Men vinderen bliver selvfølgelig altid "The Empire Strikes Back".

PS. nå ja jeg ved jo så godt at den ikke får din stemme, Rico ;)

S. Rico

Glad for at du er enig i, at afstemningen bliver non-valid.

Og ja, selvfølgelig kan man altid lave afstemninger. Det giver da et øjebliksbillede af brugernes holdning. Men efter at The Force Awakens vandt for bedste film i 2015, så er det temmelig svært at tage afstemningerne for andet end tilfældig leg med tal.

Antaeus

Jeg tror mere du skal tage det som den almindelige gennemsnits-Kino-bruger og du ikke altid har samme mening om tingene.

Det er trods alt lidt oplagt at tage en afstemning i denne tid, hvor der er Star Wars Feber. Men som sagt så vil sådanne afstemninger altid være non-valide. Vi ser det også gang på gang i andre afsteminger hvor der er højaktuelle film med i afstemningerne.

Jeg stemte også Star Wars 7 ind som bedste film, og det tror jeg også jeg gør om fem år. Jeg skal dog også indrømme at jeg ikke har set en del af de film, som andre stemte ind som bedste, men jeg tror nu alligevel det bliver som beskrevet selv om jeg får set dem.

Wayne

Det med Star Wars 7 som bedste film, det er da en tastefejl? Når jeg tænker på hvad du ellers har skrevet om den...

Antaeus

Jeg har ikke set andre film, som skal have mere end karakteren 5 i år.
Der skal ret meget til for at jeg giver karakteren 6 selv om jeg godt kan lade mig rive med enkelte gange. Star Wars er nok en af dem som medfører det.

I øvrigt synes jeg den var bedre anden gang, jeg lod mig i hvert fald ikke rigtig mærke eller irritere på samme måde som da jeg så den første gang.
Og jeg holder mig til karakteren 5, hvilket jo er lavt for en Star Wars film. Som sagt så er det stadig den svageste af dem alle.

Henrik Vinther

Den oprindelige er den bedste. Fremragende film. Empire Strikes back kommer lige efter, også fantastisk. Resten er enten middelmådige eller dårlige.

1. Star Wars
2. Empire Strikes Back
3. Return of the Jedi
4. Revenge of the Sith
5. The Force Awakens
6. The Phantom Menace
7. Attack of the Clones

Attack of the Clones er nok blandt de 10 værste film jeg har set.

Eske Erikuser/225774

1. The Empire Strikes Back
2. The Force Awakens
3. Star Wars
4. Return of the Jedi
5. Revenge of the Sith
6. The Phantom Menace
7. Attack of the Clones

Antaeus

De seks øverste er alle med karakteren 6 ud af 6 for undertegnede, selv om de fleste har sine fejl og mangler pånær ep. 5.

Ep. 4 er skruet bedre sammen som film end ep. 6 alligevel foretrækker jeg lige akkurat ep. 6 før ep. 4, hvilket skyldes bl.a. startscenen i Jabbas palads samt slutscenen mellem de tre magtfaktorer - Luke - Vader - Kejseren - som er min alletiders favoritscene gennem tiderne.

Jeg er også meget glad for ep. 1-3 som har en række fejl og mangler så som alt for meget CGI og Jar-Jar Binks, dårlige kærlighedsscener osv., men historierne og selve universet er så fedt og historierne er stadig så godt fortalt, at det stadig ender med at være nogle af de film jeg holder allermest af alle.

Den gamle trilogi er selvfølgelig klart bedst med langt bedre fortalt og fængende historie. Ep. 7 er svagest på grund af den i mange tilfælde er alt for meget kopi af ep. 4, plottet er det svageste og the Dark Side er helt usædvanlig svag og kan slet ikke hamle op med de store personificeringer vi ser i alle de andre film. Ep.7 kan dog stadig formå at snige sig op på karakteren 5 ud af 6 igen fordi Star Wars universet er det største af alle og jeg stadig er alletiders underholdt. Da jeg så den anden gang generede det ovenstående mig endda mindre.

Top 7
5
6
4
3
2
1
7

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

4 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

19 timer siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden