Cookie- og Privatlivspolitik

Scout's Guide to the Zombie Apocalypse

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en humoristisk, men også brutal stemning. Den anvender chok- og splattereffekter, og indeholder en lang række voldsomme og blodigt udpenslede scener, med maltrakterede zombier der jager, dræber og fortærer mennesker. Da filmens humoristiske præg snarere skærper brutaliteten, end at bløde den op, vurderes det at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
05.11.2015
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scout's Guide to the Zombie Apocalypse
|

Gyser-komedien 'Scout's Guide to the Zombie Apocalypse' handler om tre spejdere, der på deres sidste campingtur bliver ofre for et zombie-udbrud.

Sammen med en coctail-servitrice må de stå sammen for at bekæmpe de levende døde.

'Scout's Guide to the Zombie Apocalypse' placerer sig i tradition med andre zombie-komedier som Shaun of the Dead og Zombieland.

Filmens unge hovedroller giver den en ekstra dimension af ungdomsfilm, men der er samtidig ikke sparret på blodet, de bare bryster og bramfri replikker.

'Scout's Guide to the Zombie Apocalypse' har Tye Sheridan, der er kendt fra mere dramatiske film som Mud og Joe, i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Zombieemnet er efterhånden ret udpint, også som komedie. Der er et par episoder i filmen, som primært teenagere vil finde sjove. Men ellers findes der bare så mange udgaver hvor det er gjort bedre.

HeavenOfHorror.dk

Du må simpelthen ikke gå glip af Scouts Guide to the Zombie Apocalypse! Ja, så simpelt kan det faktisk siges, når man har oplevet filmen på det store lærred, hvor publikum skiftevis hopper i sædet af oprigtig chok – der sgu sidder lige i skabet – og griner til de begynder at græde, fordi humoren er mørk, skæv, uden grænser og lander joken hver gang.

Historien har den sædvanlige enkle zombie-tilgang (der til forveksling kan minde om en spoofet version af 28 Days Later åbningsscenen), og så er det ellers en herlig fortælling med diverse forskellige karakterer. Det mest fantastiske er, at der flere gange lægges op til klassiske fælder, hvor man tror, at man kan gætte, hvilken rolle bad-ass babe-karakteren skal spille, men så slentrer historien lige så elegant uden om de oplagte valg og smider en kækt smil ud til publikum, så man sidder tilbage og føler sig nærmest lykkelig over, at overraskelser stadig kan forekomme.

Castet er fuldstændig spot on med stjerne-frøet Tye Sheridan (Mud samt den kommende X-Men: Apocalypse og næste Gillian Flynn bogfilmatisering Dark Places) i spidsen, og så en perlerække af gode biroller i form af f.eks. comedy-geniet David Koechner (Piranha 3DD og den kommende jule-horrorfilm Krampus) og Sarah Dumont, der især har lavet meget TV eller haft små biroller i flere film, men sagtens kunne finde en god niche i horror-universet.

Filmen er instrueret af Christopher Landon, der især har skrevet mange horror-manuskripter såsom Blood & Chocolate, Disturbia-remaken samt Paranormal Activity 2-4 og The Marked Ones spin-off filmen, som han også instruerede. Scouts Guide to the Zombie Apocalypse har han da også være med til at skrive, men ellers er det Carrie Lee Wilson – hun hed dog Carrie Evans, da hun skrev denne – og Emi Mochizuki, der tidligere lavede College Road Trip sammen, som er en ret middelmådig roadtrip komedie. Men kombinationen af disse to, og Christopher Landon, er altså nærmest guddommelig!

Så ja, nu er den her endelig; Filmen der når Shaun of the Dead højder på horror-comedy skalaen… bare i en amerikansk teen-udgave, men det betyder absolut ikke, at kanten er fjernet. Tværtimod, så er der kommet et godt skud American Pie humor ind over, så vi lander solidt under bæltestedet flere gange! Det er derfor også en decideret horror-synd, at filmen nærmest ikke har været markedsført og desuden kun går i to biografer i København i filmens premiereuge. Der kommer nok heller ikke flere udgaver i omløb, så det er bare om at holde øje med, hvor du kan se den, og så må du simpelthen rydde kalenderen og foretage en dagsrejse om nødvendigt. Elskede du Shaun of the Dead, så må du bare ikke lade dig snyde for Scouts Guide to the Zombie Apocalypse.

Jonas

Hvorfor køre den ikke i Odense

HeavenOfHorror.dk

UIP har desværre valgt kun at vise den i København. Det lader ikke helt til, at de tror på mulig succes...

Wayne

At det muligvis er sjovt.

TheWayWELoveMovies

Zombie vs spejdere?
HVORFOR.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.