Cookie- og Privatlivspolitik

Superbad

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.09.2007
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Superbad
|

Evan og Seth er bedste venner, og skal have mest muligt ud af den sidste tid sammen på high school. De vil gøre næsten hvad som helst for blive fulde og få sex.

Men da de ikke ligefrem er de mest tjekkede fyre på skolen, er det ikke så let. Endelig lykkes det at blive inviteret med til fest hos den lækreste pige i klassen, og Evan og Seth lover at skaffe sprut for det kræver jo bare et falsk id-kort og lidt gode forbindelser...

'Superbad' er produceret af Judd Apatow, der også stod bag 'The 40 Year Old Virgin'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (57 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men jeg synes ikke, at den skal have mere end to stjerner. Der er nogle sjove scener, men langt hen af vejen er den også ret anstrengende desværre.

Starten er okay, politibetjentene er også okay sjove. Men resten af historien er ikke specielt morsomt eller underholdende. Så den ville nok få 2 og en halv stjerne. Men er tættest på den laveste halvdel.

Andreas

God film hvis man lige har brug for en god griner.
Ikke så meget andet, men den er værd at se!

Il Padrino

De sjoveste scener i filmen er helt klart dem med Seth Rogen og Bill Hader som spiller de to politibetjente. Filmen skulle have handlet om de to, i stedet for 3 irriterende teenagere der gerne vil købe alkohol.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Der er langt mellem amerikanske teenagefilm, om jeg finder virklig sjove. Men denne her er (næsten) oppe på niveau med Road Trip og Sex Drive, som jeg anser som "toppen af poppen" inden for denne genre.

Wayne

For rigtig mange var dette første skridt mod stjernestatus. Herlig ungdomskommedie - der er tro mod sig selv, hele vejren, og derfor, helt usandsynligt, virker troværdig.

Masser af humor, McLovin har den sjoveste nat, mod alle odds.

Tobias

Judd Apatow samler gutterne igen og sammen laver de et mesterværk uden lige!
Dette er by-far min yndlings comedy film nogensinde. Har aldrig grint så meget før, tempoet og humoren kører med 100% i gennem hele filmen.

Dude

Jeg synes altså at filmen er supergood.

Jeff

No expectations, no disappointments. Enjoy.

Bjerg

siden American Pie!

Den er f**kin skæg uden lige! Skal lige siges at jeg er 15, men min far op 44 synes også filmen er rigtig sjov. -Så se den ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.