Cookie- og Privatlivspolitik
Special effects-klassiker genindspilles

Special effects-klassiker genindspilles

Guillermo del Toro måske ombord

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

James Cameron og 20th Century Fox har længe forsøgt at genoplive science fiction-filmen 'Fantastic Voyage' fra 1966.

I dag kan The Hollywood Reporter afsløre, at Guillermo del Toro udviser interesse, hvilket giver genindspilningen et skub i den rigtige retning.

Richard Fleischers 60er-film handler om en ubåd, der skrumpes til mikroskopisk størrelse og indsættes i en forskers krop for at fjerne en blodprop. Filmen skal ikke forveksles med Joe Dantes 'Inner Space' fra 1987.

Filmen blev dengang nomineret til fem Oscars og vandt for Bedste effekter. 

Instruktører som Shawn Levy, Paul Greengrass og Louis Leterrier har tidligere været tilknyttet genindspilningen, men med del Toro nærmer filmselskabet sig et virkelig oplagt bud på en instruktør.

Del Toro er endnu ikke officielt ombord og har allerede en del projekter i støbeskeen - såsom ’Hellboy 3’, en Pinocchio-film og fortsættelsen til Pacific Rim.

Kender du ikke 'Fantastic Voyage', kan du forneden se en god gammeldags trailer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bambiexplorer

... en film som godt kan tåle en tur i Special F/X-møllen :) Jeg mener at den (gamle) ligger på Netflix (US), hvis man skulle ha' lyst ;)

Antaeus

Jeg husker filmen som ganske god, men jeg var vist ikke andet end en ung teenager da den blev vist på TV i tidernes morgen. Og så var Raquel Welch med i den film.

Der findes jo også Min Mikromakker som har lidt af samme tema.

Jacob

Både 'Hellboy 3' og 'Pacific Rim 2' har umiddelbart lange udsigter, så mon ikke del Toro alligevel har tid tilovers? Synes det var ærgerligt han kvittede 'Hobbitten', for at lave netop 'Pacific Rim' i stedet. Ikke ligefrem den mest mindeværdige film, og med et lidt for fremmedartet univers. Han skal helst ikke lave samme fejl igen, og holde sig fra måske mere oplagte projekter. 'Hellboy II' blev reddet hjem af det fysiske format, hvilket er faldet drastisk siden, så en fortsættelse mere hænger i en tynd tråd. Der mangler simpelthen en tro på den kan give overskud i biograferne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

1 dag siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter