Cookie- og Privatlivspolitik
Se Cumberbatch som Doctor Strange

Se Cumberbatch som Doctor Strange

- og nyt om Mads Mikkelsens rolle

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Entertainment Weekly er ofte først ude med billeder fra kommende storfilm, og nu har de udsendt en række snapshots af Benedict Cumberbatch som Marvel-helten Doctor Strange.

Billederne viser den britiske skuespiller med bølget hår, skæg og farverigt tøj - præcist som tegneseriens version af den magiske superhelt.

Doctor Strange/Entertainment Weekly

Doctor Strange/Entertainment Weekly

Doctor Strange/Entertainment Weekly

Doctor Strange/Entertainment Weekly

Udover de nye billeder afslører produceren Stephen Broussard over for EW, at danske Mads Mikkelsen skal spille filmens hovedskurk. Hvilken karakter, der er tale om, vil Broussard dog ikke ud med endnu.

EW har også talt med Marvel-boss Kevin Feige. Han afslører, at Rachel McAdams skal spille en kirurg, der har en forhistorie med kollegaen Stephen Strange, hvis liv vendes på hovedet, da en magiker tager ham under sin vinge.

McAdams har ingen magiske kræfter i filmen, men fungerer som en forbindelse til hans tidligere liv og publikums holdepunkt på den overnaturlige rejse.

Tilda Swinton og Chiwetel Ejiofor er også at finde på rollelisten.

Doctor Strange får premiere den 3. november 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

Har længe været begejstret for hr. Cumberbatch da han gennemgående har et højt niveau og er vældig alsidig.
Denne film kan for mig at se gå begge veje. Et hit som med Robert Downey Jr. og Ironman figuren eller et flop som med Billy Zane og The Phantom.
Jeg krydser, hvad der kan krydses, for at det bliver et brag af en succes :)

Voyager2010

Benedict Cumberbatch er en fremragende skuespiller og han har en vis karisma over sig og så er jeg vild med hans mørke stemme. Kende ikke Doctor Strange, men hvis han spiller hovedrollen skal den ses.

CINEMANDRUP

Benedict Cumberbatch har en uforlignelig charme, umåleligt stort talent og ikke mindst mystik omkring sin person. Han vil være en sand fornøjelse at tilføje Marvel universet og hvor er jeg glad for at han fik rollen som Dr. Strange. Jeg er positivt overrasket over hvor godt det ser ud indtil nu. Concept-art billederne er strålende og jeg ved at Cumberbatch studere sin rolle til punkt og prikke for at give den mest overbevisende levering til især fans. Believe in Magic, believe in Dr. Strange.

Og så vores danske goldenboy Mads Mikkelsen som hovedskurk. Hvor er det fedt og hvor er det et stort trin for Mads igen igen.Ikke nok med at han også skal være med i en Star Wars film, men nu får han tilmed også en rolle som hovedskurk i Dr. Strange - det her er stort.

Wayne

Jeg synes heller ikke at Benedict Cumberbatch ligner den Strange, jeg kender særligt godt. Faktisk ville jeg hellere have set Viggo Mortensen i rollen, det ville have været helt perfekt.

Men resultatet er bedre end forventet og Cumberbatch har jo den der mystik over sig, så det skal nok blive godt.

Stefan

Han ligner en rigtig Doctor Strange meget bedre end jeg havde troet. Da jeg fandt ud af at han skulle være hovedrollen, troede jeg ikke det ville ligne så godt, men de billeder beviser det modsatte - Han passer perfekt til rollen!

Jacob

Der trænger til nyt blod, og Cumberbath er en så højtprofileret skuespiller, at folks nysgerrighed vil blive vagt når de ser ham på plakaten.

Heidi

Det bliver sgisme da en visuelt smuk film at se på, er helt vild med concept art billederne... og Benedict... Yummy yummy yummy!!

Jeg glæder mig så meget til at se den her film, er sikker på det bliver et helt sindsygt trip :D

HeleneColor

Er totalt overrasket over de første billeder til Doctor Strange - jeg er helt forelsket i dem. Og Benedict ser jo stråelende ud. WOW!!!
Jeg ser ekstra meget frem til at filmen ruller over biografen næste år!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter