Cookie- og Privatlivspolitik

Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk stemning. Den indeholder scener med mild dramatik i form af komiske uheld og flyjagter. Da det hele foregår indenfor en hyggelig og komisk ramme, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2015
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Peanuts Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster)
|

'Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun' følger den elskede beatle Nuser på en mission for at finde sin ærkefjende, Den røde baron.

Samtidig starter der er en ny pige i Søren Bruns klasse, imens han selv forsøger at finde sin plads blandt kammeraterne i skolen.

Filmen om Radiserne er den første 3D-animerede spillefilm over den populære tegneserie. Historien er skrevet af Craig og Bryan Schulz, der er søn og barnebarn af seriens skaber, Charles M. Schulz.

'Radiserne' blev første gang udgivet i 1950, og er siden blevet bragt i 2.600 aviser med 355 mio. læsere i 75 lande. De danske stemmer leveres af Mathias Mikkel Ipsen, Marie Dietz, Iris Mealor Olsen og Harald Kaiser Hermann. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (168 votes)
4
3.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alt er ved det gamle, præcis som det skal være." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... trods enkelte små skønhedsfejl er 'Radiserne' anno 2015 perfekt juleunderholdning for hele familien." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Animationen fejler bestemt ikke noget [...] men den røde tråd i filmen - den om Søren Bruns første forelskelse - savner ærlig talt lidt substans til for alvor at kunne fæstne sig." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Nutidens børn er jo ligeglade med om Søren Brun er den store originale taber i amerikansk populærkultur. De får en mere kulørt og opskruet version af Radiserne. Og den hænger faktisk sammen som en sådan." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Radise-filmen er da hyggelig nok, men ligner en forsinket hilsen fra fortiden snarere end et fænomen genopstået til tiden." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "3D-formatet giver ny stoflighed til de elskede figurer. [...] Farverne er klare og varme. Det har altid været enkelt. Nu er det også et smukt univers. Til gengæld er historierne blevet mindre skarpe, og 'Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun' prøver hele tiden at huske de yngste." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Filmen er en hyldest til den klassisk tegneserie serie, med masser af kærlighed til !
Humøret til karakterne er det samme, og det vækker et kærligt gensyn med vores elsklige venner - tilbage til ens barndom :)

Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun er en hjerte-varm børnefilm, men det kan endda også varme de voksnes hjerter
- Søren Brun & Nuser er et makkerpar, men ikke kan lade vær at holde af :)

anders

Jeg har kun læst de gamle tegneserier og tog min datter med ind for at se filmen i den tro at det kunne fungere. Og filmen er jo et meget sjovt gensyn for voksne. Men børn forstår kun til dels historien hvilket gør at den halter og hvis man sammenligner med hvad der ellers er for børn så halter den for alvor..

Wayne

Charles M. Schulz.

Det er noget af amerikas (og verdens) arvesølv der pilles ved.

Og man kan mærke respekten for originalmaterialet gennem hele filmen - for der laves stort set ingen fejl.

Animationerne er ramt perfekt, historierne har vi set før. Skal der være en lille ridse, så må det være at det næsten går Søren/Charlie FOR godt i forhold til oplægget.

Ja, det kunne være opdateret til nyere tid. Men Radiserne med smartphones og internet?

Nej - Charles M. Schulz originale historie er klassisk - på linie med de store litterære værker. Det skal der ikke pilles ved.

Flot udført, bravo.

Segoyuser/116755

Jeg fik grinet temmelig meget også når andre undlod det, måske mit "barnesind" fylder når jeg ser sådan en film...

Var underholdt, gik smilende ud af biografen, at Nuser har god fantasi var faktisk temmelig sjovt, Søren Brun fik succes , forelsket så han end ikke turde ringe på døren noget så kært...

Er i til Radiserne smut i biffen vil anbefale den, husk dog altid vi oplever film forskelligt min anbefaling er ikke bedre end en som siger det er noget møj, mærk efter om i har lyst til at se filmen :-))

S. Rico

Det er en nuser film på både den ene og den anden måde. For dels er det en herlig sød og hjertevarm film, og dels er der en ganske stor del af filmen, der fokuserer på Nusers fantasi-eventyr.

Personligt foretrækker jeg at følge Søren Bruun, hans lillesøster Nina, mobberen Trine og hendes lillebror med suttekluden Tomas, Rikke, Lotte, Schroeder og den lille rødhårede pige. Det er nostalgisk, fyldt med herlig lommefilosofi, rørende - og ikke mindst utrolig morsomt. Klart den sjoveste film jeg har set i år, indtil videre :-). Jeg kunne simpelt hen ikke undgå at grine højt adskillige gange. Og det var på tidspunkter, hvor humoren mest var i voksenhøjde, så børnene omkring mig kiggede lidt underligt på mig...

Det lidt negative er, at der bruges for meget tid på Nusers eventyr. Denne del er til gengæld super flot animeret, så hvis man synes det er lidt kedeligt at følge, om Nuser får ram på den Røde Baron eller ej, så kan man i stedet glæde sig over, hvor flot det er lavet.

Jeg følte mig i fantastisk godt humør, da jeg forlod biografen. Og lige som det blev konstateret, at Søren Bruun er et godt menneske i filmen - så følte jeg mig også som et godt menneske, eftersom jeg lige havde brugt 100 kr. + 10 kr. til 3D briller pr. billet til hvert af mine børn. Det er godt nok dyrt for at se en lille børnefilm på 1,5 time. Alligevel var det klart pengene værd for en super god oplevelse. 4,5 stjerner.

Grevenuser/945740

Super god film. Vi har alle en Søren Brun inde i os, nogle mere end andre. Super god historie med et ordvalg der henvender sig til det voksne publikum. Snyd dig ikke selv for denne oplevelse.

joan

Super skøn film. Den skal købes på dvd til foråret. Man skal elske radiserne som de hedder på dansk og den lidt specielle tone.. Figuerene har så mange nuancer. En af de bedste animations film længe.

Simon

Jeg har det helt modsat :) virkelig røvsyg film.

Simon

Jeg blev tvunget ind og se denne røvsyge film af min lilebror. Og det er sidste gang. Punktum.

Filmen handler om Søren Brun, som bliver forelsket i den lille rødhåret pige. Jeg var flov over at sidde i biografen med så mange små børn og se de scener hvor SB prøver at ringe på døren. Eller nogle af de andre scener.

Lad vær med at se den udover hvis du er otte år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.