Cookie- og Privatlivspolitik

Villads fra Valby

Tilladt for alle
Filmen udspiller sig i et genkendeligt hverdagsmiljø, har en positiv grundstemning, og indeholder en del humoristiske situationer. Der er enkelte scener, hvor stemningen er mere anspændt, bl.a. i forbindelse med at voksne bliver vrede på børn, der laver ulykker. I en scene i en kælder bliver to børn bange for lyde og en skygge, der nærmer sig. En dreng tager i fantasien en flyvetur fra et vindue, men bliver brat afbrudt af en voksen, som er bange for, at han vil springe ud fra vinduet. Disse scener med spænding er imidlertid kortvarige, beskrevet uden voldsomme virkemidler og afløses af mere afslappede og humoristiske scener. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2015
| |
1 time 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Villads fra Valby
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

'Villads fra Valby' følger den 6-årige titelkarakter, der har første skoledag efter en hyggelig sommer med sin mor, far og to søstre.

Villads er fantasifuld, god til at lege og ikke altid lige god til at følge de voksnes regler, hvilket betyder, han tit løber ind i problemer.

Som om det ikke var nok, skal den unge dreng nu også tage stilling til de nye venner ovre i skolen, en sød pige og hans nye klasselærer, der ikke ser verden i helt samme højde som Villads.

Familiefilmen 'Villads fra Valby' er baseret på Anne Sofie Hammers populære børnebogserie af samme navn. Luca Reichardt Ben Coker, der spillede Grunk i Krummerne, har fået rollen som Villads, mens Frederik Meldal Nørgaard både spiller faren og instruerer. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (174 votes)
4
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et varmt og inviterende børneunivers, hvor der er rigtig rart at være for store og små." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Fire store stjerner herfra for en dejlig positiv oplevelse i biffen. [...] jeg er sikker på, at mange børn og familier vil have meget mere af superdrengen Villads." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det er alt sammen meget kært og sjovt, og Luca Reichardt Ben Coker [...] er faktisk et naturligt og charmerende bekendtskab som titelfiguren." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Eneste egentlige lyspunkter centrerer sig om dejlige Patricia Schumann (hende vil vi i øvrigt gerne se i andet end biroller i børnefilm) som Fridas mor, og Kristian Ibler som Villads’ lærer." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Lidt nuser er Luca Reichardt Ben Coker som Villads, vi følger i øjenhøjde, og lidt fine er scenerne, hvor han skal finde mod til at overskue det med kærester." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Sød film som vil være god for børn i 5-7 års alderen, men ikke nogen film der vil gå ind i filmhistorien, da plottet er tyndt.

Jeg elsker dog rollespilsscenerne som er geniale!

Nicoleuser/227494

Min datter var virkelig opslugt af filmen. Hun synes det var skønt at kunne genkende scenerne fra bøgerne.

Kirstenuser/438822

Min søn på snart 5 år var helt vild med filmen, rigtig god gengivelse af bogen.

Trine

Kan klart anbefales til de yngste... Der var mange grin over alle de ting som Villads fandt på. Rigtig sød film.

ullauser/889407

En super herlig sjov familie film - kan varmt anbefales <3

Anne

Rigtig god film

Jørnuser/1052953

Sammenn med barnebarnet på 6 år nød vi filmen.
Rigtig god!

Thomas

Sjov film tro mod bøgerne

Rikke

Min søn på 5 år syntes den var god, mens jeg selv og min ældste dreng på otte gabte kæberne af led. Villads "skarnsstreger" er fantasiløse. Villads forældre er kedeligt pædagogiske. Handlingen er ikke-eksisterende men skildrer bare en række hverdagssituationer, som kunne opstå i et snart hvilket somhelst hjem med børn på Villads alder. Meget sjovt for mor, far og bedsteforældre men gabende kedeligt for biografgængere. Uden tvivl den mest elendige børnefilm jeg nogensinde har set

klaus

Det er ærgerligt når pengene betyder mere end filmen. Den har været billig, hurtigt produceret, og vil uden tvivl tjene sig selv ind. Men nej hvor er niveauet lagt lavt. Børnene spiller sødt og overgår langt de voksne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.