Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Alien-hovedrolle

Her er den nye Alien-hovedrolle

Fra Harry Potter til det ydre rum

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Prometheus-fortsættelsen, Alien: Covenant, har ifølge the Wrap fundet sin nye kvindelige hovedrolle i Katherine Waterston.

Den 35-årige brite skal medvirke overfor Michael Fassbenders androide, der overlevede science fiction-filmen fra 2012.

Noomi Rapace vender ifølge IMDb også tilbage, men med dagens nyhed er det er nu uklart, hvor stor en rolle karakteren Elizabeth Shaw spiller i den nye film.

Alien-filmen er den første af tre yderligere Alien-film, der alle instrueres igen af Ridley Scott.

Plottet er hemmeligholdt, men vi ved indtil videre, at handlingen vil foregå på en uudforsket planet, der først ligner paradis og sidenhen viser sig at være alt andet.

Waterston medvirker i starten af næste også overfor Fassbender i Steve Jobs og står desuden til et massivt gennembrud med Harry Potter-filmen, Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Alien: Covenant får dansk premiere den 5. oktober 2017.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

ALIEN uden Ripley er IKKE ALIEN!.. Tror jeg springer over..

Jacob

Traditionen tro fortsætter serien med at have stærke kvinder i front, men for kontinuitetens skyld er jeg spændt på, hvad der er hændt svenske Noomi Rapaces karakter Elizabeth Shaw. Og selvom der er langt endnu til endelige forbindelse til 'Alien', så håber jeg at Yutani bliver introduceret, og at det er det fusioneret selskab Weyland-Yutani som sender den næste ekspedition af sted.

Number 9

Medmindre man forventer meget action eller en alien rundt om hvert et hjørne, er Prometheus en massiv lækker film. Bortset fra nogle få kiks er det et godt, gennemarbejdet manuskript med god kontinuitet til de foregående film, det er en flot produktion og både Fassbender, Rapace og Theron brillierer i deres skuespil. Og så er der nogle interessante pointer omkring hele menneskehedens oprindelse og efterfølgende mulige destruktion.
Når så Ridley Scott annoncerer, at han vil lave ikke bare én men hele tre efterfølgere, kan jeg kun med glæde sige ja tak.
Men der er desværre meget længe til oktober 2017 :(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter