Cookie- og Privatlivspolitik

O Brother, Where Art Thou?

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2000
| | |
O Brother, Where Art Thou?
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning m. oplæg
|

Komedien 'O Brother Where Art Thou?' er en film om tre straffefanger på flugt med formue og familie for øje - og en snert af deja-vu fra tidligere tiders eventyr. I 1930ernes depressionsramte Mississippi flygter de tre straffefanger, Everett Ulysses McGill (George Clooney), Delmar (Tim Blake Nelson), og Pete (John Turturro), fra fængslet.

McGill ved, hvor et bytte på 1,2 millioner dollars ligger begravet, så der er ikke meget tvivl om, hvor turen går hen. Men med selv de bedste udsigter, kan det være svært med forfølgere i hælene og uden en øre på lommen. Via kreativitet klares de fleste af skærene, bl.a. får de indspillet et sang, der uden de ved det, bliver et hit.

Men pengene er ikke nødvendigvis det, der trækker hele vejen, for McGill ønsker også at gense moderen til sine syv døtre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Med 3 herlige hovedroller, plus et par mindeværdige replikker. Skaber Coen brødrene en sjov film, som dog ikke skal tages seriøst. Men dog alligevel tænke over, at den har noget noget i sinde.

Birtheuser/644140

I have spoken and counted to three

Frank

God film

Lars Michael

jeg vidste ikke helt om jeg skulle gi den 5 eller 6 stjerner men jeg gir den 6 stjerner , fordi den har det hele som man godt ville se på film...og så spiller George Clooney rigtig godt

Wayne

I denne Coen film om en fangeflugt, hvor ikke alt går som planlagt. Typiske skæve roller bærer filmen, som er et must for fans.

S. Rico

Dette er nok deres bedste film. I hvert fald den mest originale efter min mening. Clooney er herlig og spiller sin geniale karakter super godt, mens Goodman's parodi på Odysseen's kyklop er så fantastisk, at det kun kan være et udspring af et Coen manuskript.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.