Cookie- og Privatlivspolitik

Arsenik & Gamle Kniplinger

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Arsenic And Old Lace
|

To tilsyneladende helt uskyldige gamle damer har en besynderlig hobby: De forgifter pæne, ældre mænd! Og under honør og hejste faner bliver ligene begravet af deres bror.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.8
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Genial komedie, end af de bedste, hvis det ikke er den bedste inden for genren nogensinde.

Vi starter med det klassiske element, skal vi giftes eller ej? Og efter det udvikler det sig bare totalt, med mord, politi og Frankenstein? Og tro mig det er ikke nogen gyser eller thriller, det er meget vildere endnu. Men sjovt er det.

Den får 6 Stjerner herfra!

Jimmy

Jeg har ikke set filmen, men har set teaterversionen med Marlene Schwartz og Ghita Nørby som de gamle tanter, og jeg ELSKER den!!
Så den film SKAL jeg bare se!!!

Antaeus

Det her er Cary Grant og to gamle damer på fuld udblæsning i alle tiders komedie. Det er en gammel film, men det er fuldstændig ligegyldigt. Får du først sat dig til rette og startet på filmen så er man vanvittig godt underholdt af de mange forviklinger og de to ældre damer holder på en livsfarlig hemmelighed.

AufVideoSehen

Er du gal en vanvittig sjov oldsag. Men vi er sikkert mange der altid har vidst at gamle damer ikke er helt så uskyldige og hjælpeløse som vi ser dem i køen på apoteket og bybussen. Hold på skæg og blå briller, det gælder om ikke at dø af grin, hvis man har ambitioner om at overleve eller overgå denne morbide mor(d)skabs komedie.

Wayne

Coen Brødrene har sikkert set denne film mere end en gang. Filmen blev filmet 3 år før den blev vist første gang - samtidigt blev den nemlig vist på teateret med kæmpe succes, og det ønskede man ikke at konkurrere imod.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.