Cookie- og Privatlivspolitik

Alex Cross

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Alex Cross
|

I thriller-mysteriet 'Alex Cross' sværger en politikommisær at fange en morder, efter han får besked om at et af hans familiemedlemmer er blevet myrdet.

Tyler Perry overtager i filmen rollen, som Morgan Freeman spillede i 'Samleren - Kiss the girls' og 'Along Came a Spider'.

'Alex Cross' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er umådelig langt fra den hyggelige og super intelligente Morgan Freeman version af Alex Cross fra Along Came a Spider og Kiss the Girls, og så til Alex Cross i denne actionfilm. Charmeforladt og lidt ligegyldig film. 2½ stjerner.

Frank

Okay

Wayne

han gør det faktisk fint. Det der virkelig løfter filmen er en af de mest effektive psykotiske dræbere der er set længe, spillet af Matthew Fox .

Hvor de originale Alex Cross film var en form for detektiv-thrillere, så er denne mere en action thriller.

Desværre for filmen går den lidt ud over kanten, da vores helt skal slås mod skurken hen mod slutningen - det bliver lidt utroværdigt desværre. Men ikke værre end at den som actionfilm er absolut godkendt.

Al

Rob Cohen forsøger at genstarte en filmserie om Alex Cross i en høj og yngre udgave, end da Morgan Freemann spillede rollen. Problemet er bare at Tyler Perry, der mest er kendt for en rolle i dametøj, hverken har udstråling eller personlighed til at puste nyt liv i denne nogenlunde velproducerede, men meget forudsigelige action thriller. Matthew Fox forsøger også at bryde lidt med fortidens prettyboy image, som psykopatisk dræbermaskine. Men lige lidt hjælper det. Den kan til nøds bruges som ligegyldig underholdning eller tømmermandsfilm. Da den er den slags man lejer tre af i kiosken og har glemt næsten lige så hurtigt igen.

Wayne

Uden Morgan Freeman? Det lyder ærgerligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.