Cookie- og Privatlivspolitik

Sherlock: The Abominable Bride

| | |

Fans af BBC-serien ’Sherlock’ kan glæde sig til en udsøgt oplevelse, når særafsnittet ’The Abominable Bride’ vises på det store lærred. 

Vi har besøgt Sherlock Holmes og Dr. Watson før – men hvad nu hvis de ikke  befandt sig i nutiden, men i den sene victorianske periode? Hvad hvis verdens mest berømte detektiv og hans bedste ven boede i et Baker Street fyldt med røg fra damptog, hestevogne, høje hatte og cottencoats? Ja, velkommen til ’Sherlock’ anno 1895!

Men trods denne dramatiske tidsrejse er meget heldigvis det samme. Venskab, eventyr og især MORD!

Fru Ricolettis genfærd, der er iført brudekjole lusker tilsyneladende rundt i gaderne med en ustoppelig hævntørst. Så for at besejre denne fjende, der kommer fra det hinsides og afslører den chokerende sandhed om… the Abominable Bride  må Holmes og Watson være snarrådige  som aldrig før.

Benedict Cumberbatch og Martin Freeman  er selvfølgelig tilbage i rollerne som de to umage venner og snushaner, Holmes og Watson, der har kaster ud i noget af en tidsrejse i dette nye afsnit.

Udover det 90-minutter lange enkeltstående afsnit vises eksklusivt bonusmateriale i form af en guidet tour igennem 221B Baker Street af ’Sherlock’-skaber Steven Moffat samt et kig bag kulisserne og kommentarer fra hele holdet.

OBS: Afsnittet vises uden undertekster.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
5.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

The Abominable Bride er endnu et fantastisk kapitel i BBC's Sherlock. Det er forfriskende at se Sherlock og Watson i mere traditionelle rammer, men på trods af dette er det dog stadig tydeligt, at det er den samme serie, der er tale om, og hovedpersonerne beholder de distinkte personligheder, vi er vant til. Episoden bidrager også med en fin lukning på tredje sæson og er et testamente til, hvor tidløs Sherlock Holmes er, selvom der snart har eksisteret mange udgaver af ham på det hvide lærred.

Heidi

Wow... wow wow wow! Steven Moffat og Mark Gatiss har igen overgået sig selv. Hold da helt op. Sikke et forrygende afsnit og hvor var det fantastisk at få lov at se det på det store lærred i biografen, sammen med masser af andre inkarnerede Sherlock fans som mig selv.

Bogprinsessen

Hvorfor bliver den ikke vist i Aalborg? Nogen særlig grund til at nordjyske krimifans skal negligeres?

Stine Teglgaard

Det er CinemaxX der har købt den hjem, og eftersom de ikke har en biograf i Aalborg er det derfor.
MVH Stine
kino.dk

Maikenuser/99736

hvorfor bliver den ikke vidst i aalborg :(
det gør mig så trist :(

Heidi

Nøj hvor jeg glæder mig til det her! Billetterne er købt ;)

MEOW.DK

Tak Cinemaxx, fordi i viser den her! Og tak fordi i lige linkede til Århus også. Hihi. Nu skal i nok få fred for mig... ihvertfald til jeg kommer ind og ser den her.

Hvorfor er Århus ikke på, under biografer der viser den her? Der findes også Sherlockians udenfor København og Odense! Få så lige Århus på listen, så jeg kan bestille mine billetter! I WANT 'EM BAD! xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.