Cookie- og Privatlivspolitik
”Leonardo DiCaprios modigste præstation”

Leonardo DiCaprios modigste præstation”

De første reaktioner på The Revenant

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Eksperterne på sitet Awards Daily, der specialiserer sig i at forudse vinderne ved årets prisuddelinger, har set The Revenant og forudser Leonardo DiCaprio som en sikker Oscar-kandidat.

- 'The Revenant' er to ting - et kærlighedsbrev til den naturlige verden, som vi har ødelagt i vores tørst efter flere ”ting”, og Leonardo DiCaprios modigste og hårdeste præstation nogensinde, skriver sitet i deres månedlige nyhedsbrev.

På Twitter kan man ligeledes læse de første reaktioner, der alle dømmer DiCaprio som en selvskreven kandidat til Bedste mandlige hovedrolle.

Filmen handler om en mands kamp for at overleve i vildmarken, mens han søger hævn over de mænd, der efterlod ham som død.

Også Tom Hardy (birolle) og filmens fotograf Emmanuel Lubezki spås gode chancer ved prisfesten, men når det kommer til prisen for Bedste film, er flere eksperter bange for at filmen simpelthen er for barsk for akademiet.

DiCaprio har været nomineret fire gange i kategorien, men har aldrig vundet. Hollywoods absolut største stjerne har med andre ord fortjent sejren, men konkurrencen ser ud til at blive hård til Oscar-showet næste år.

Michael Fassbender (Steve Jobs), Eddie Redmayne (Den danske pige), og Michael Caine (Youth) er blot nogle af de navne, der pt. kandiderer til en nominering.

The Revenant får dansk premiere den 21. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

... men jeg må sige, at The Revenant ser fuldstændigt utrolig ud. Iñarrítu lader til at have taget føringen som én af det 21. århundredes mest visionære instruktører. Hans samarbejde med Chivo Lubezki er fuldstændig uhørt. Leonardo DiCaprio skulle jo efter sigende også have lagt alt på bordet for denne rolle, så mine forhåbninger er ikke ligefrem mindsket efter den store buzz, filmen allerede har nu.

Glæder mig til at se den!

Katja

Mens de sociale medier råber op om, at Leo fortjener en Oscar.. Skal vi så ikk' lige gøre ham den tjeneste at se filmen og derefter bedømme selv!

Jeg er selv tilbøjelig til at falde for udtrykket 'han fortjener at vinde den Oscar', især fordi han, efter min mening, blev snydt i The Aviator og Catch Me If You Can.

Men vi ved alle godt, at Leo ikke vil ha' en sympati-Oscar - så hvis han vinder i 2016 - er det pga. hans fremragende skuespil i The Revenant og ikke fordi de sociale medier mener, at NU skal det altså være ham!

Personligt glæder jeg mig til at se filmen - traileren lover virkelig noget godt!

Wayne

Jeg under ham helt klart den Oscar, har har fortjent i mange år. Desværre kunne jeg sagtens se den gå til Michael Keaton, som fortjente den sidste år.

Det er set før at Akademiet, når flere har haft en kandidat som favorit året før vælger vedkommende året efter. Det skete for eksempel for Colin Firth, som havde fortjent den for A Single Man - men fik den året efter for The King's Speech.

thomas

Michael Keaton bliver promoted i bedste mandlige birolle for Spotlight, så den reelle udfordring for DiCaprio er nok kun Michael Fassbender

Stine Teglgaard

Hvis det er offentligt, at Keaton og Ruffalo går efter supporting, så beklager jeg.
De er begge leading men i filmen, men det er et ensemble cast.
Mvh stine
Kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden