Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvilken versioner af star wars 7 skal ind og se ?

Fri debat → Hvilken versioner af star wars 7 skal ind og se ?

Elementær
Elementær 4 år siden

Hvilken biograf versioner af "star wars the force awakens", skal i ind og se, og hvilken udgave af den, er den i foretrække i forhold til de anden, er i til IMAX eller 3D, eller skal i ind og så alle versioner ?

Og hvilken versioner "star wars the force awakens", se i som den ultimative biograf version ?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Er ikke voldsom fan af 3D, men nogle film skal ses i 3D og SW er selvfølgelig en af dem; forventer fuld valuta for pengene. IMAX har jeg prøvet en gang og gør det aldrig igen; rædselsfuld oplevelse og alt, alt for dyr. Skulle det ske, at jeg vil se SW én gang til bliver det i 2D; det fungerer fint for mig og er den version (af 2D, 3D og IMAX) jeg foretrækker at se film i.

Antaeus

Først og fremmest fordi 2D billedet er overlegent bedre end 3D.
Man får et langt skarpere og mere roligt billede, 3D er en del bagefter her. 3Ds ekstra rumfornemmelse og effekter kan slet ikke veje dette op. Endvidere er Star Wars slet ikke filmet til 3D, men bare konverteret til 3D bagefter.
Så det efterlader slet ingen tvivl.

Det eneste der ærger mig er at jeg så ikke har kunnet vælge en af de store sale på premieredagen, men er blevet henvist til en mindre sal, men det er langt at foretrække fremfor dårligere billedgengivelse.
Star Wars er exceptionel og årtiets film, den skal ses i det rigtige format.
Jeg forstår simpelt hen ikke at folk ikke har opdaget det endnu og nogle stadig vælger at se film i 3D.

Nikolaj

Skal ind også se Star Wars den 19. December, hvilket passer mig fint, da jeg skal se den i 2D. Som jeg langt mere foretrækker end i forhold til 3D.

Wayne

At sidde med briller på ødelægger biografoplevelsen. Jeg synes ikke endnu at jeg har oplevet at 3D har givet noget ekstra til en film - tværtigmod har jeg ofte prøvet det modsatte. Uskarphed, flimren - og forvredne billeder - plus en irriterende tekst som hænger midt i det hele.

Ola-movie

Fuldstændig enig! Jeg er rasende over at jeg har været nødt til at se 3D på premieren til Starwars da jeg ikke kunne få billetter til 2D visninger

Ola-movie

Fuldstændig enig.

IWannaBeSedateduser/184940

@Antaeus
Pjat med dig. Det er udelukkende smag og behag. Jeg synes heller ikke godt om 3D, men Star Wars bliver foreløbig kun vist i 3D hvis man skal se den i IMAX - og IMAX er i mine øjne det eneste rigtige format til Star Wars.

Antaeus

Stop en halv, jeg tjekkede en hel del steder og alle de store biografer jeg tjekkede viser den i 3D i de store sale på premieredatoen i de bedste sendetider (læs: aften). Herunder IMAX i Cinemaxx Kbh. Skriver du at alle 3D er IMAX? (der er kun Cinemaxx som viser Star Wars i IMAX 3D). Du synes ikke om 3D, hvorfor i alverden er IMAX så det eneste rigtige, den er ret svær at følge, så forklar.

Jeg har efterhånden tjekket 3D ret grundigt og endda set de samme film i både 2D og 3D for at være helt sikker. Der er ingen tvivl om at 2D har et langt skarpere og roligere billede end 3D og fuldstændig udkonkurrerer 3D på billedesiden. Det er ikke smag og behag, enhver burde kunne se det. Hvis du synes noget andet så sig frem, og med lidt bedre argumentation end pjat og smag og behag. Hvor adskiller de sig og hvor er der ingen forskel og har du undersøgt det?

IMAX i 3D er stadig 3D så det tror jeg ikke meget på.

Endvidere er Star Wars filmet i 2D og så konverteret, hvilket heller ikke ligefrem fremmer at se den i 3D.

Fakta er at jeg den 16. december skal ind og se den i en lidt mindre biograf for at få bedst mulige billede og for første gang nogensinde udklædt.

dippegalantuser/922792

Billedet er - som Anteus også forklarer - både skarpere og roligere. Dertil kommer at man kan fokusere på hele billedet på samme tid, altså få et helhedsblik, hvor man i 3D kun kan fokusere på enten baggrund, forgrund, "mellemgrund" eller lignende.

Det giver bare en bedre oplevelse generelt at se film i 2D.

Dertil kommer så at jeg efterfølgende får synsforstyrrelser af at se film i 3D, så det er alene på den baggrund et simpelt valg for mig.

IWannaBeSedateduser/184940

Hej Antaeus

Du skriver, at du ikke forstår at folk ikke har "opdaget det" endnu, og stadig ser film i 3D. Jeg går ud fra, at med "det" refererer du til, at billedsiden generelt er bedre i 2D end i 3D. Det er den, uden tvivl. Derfor vælger jeg stadig at se udvalgte film i 3D. Om det er simpel uvidenhed, der ligger til grund for andres valg af 3D, tror jeg dog ikke. Jeg tror, folk godt kan lide oplevelsen. Derfor mener jeg, at det handler om smag og behag.

Star Wars bliver min første IMAX-film, på trods af, kun en enkelt scene i Star Wars rent faktisk er skudt med et IMAX-kamera. (men jeg har læst, at den skulle være ret vigtig, og blablabla (marketing)) Dog har jeg ladet mig fortælle at 3D i IMAX ikke bare er 3D, men meget bedre, netop grundet den skarpere billedside som du fremhæver ved 2D.

Hvis jeg kunne vælge IMAX i 2D, så havde jeg valgt det, men det bliver sikkert ikke muligt, og ihvertfald ikke den første uge, så med lige præcis denne film, ligger min prioritering således: 2D IMAX > 3D IMAX > 2D > 3D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter