Cookie- og Privatlivspolitik
9 gysere i 2016

9 gysere i 2016

Næste år i biografen

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

I 2016 bliver biograferne overtaget af gengangere, zombier og lede modeller, der er klar til at skræmme livet af publikum.

Filmene i denne oversigt er rene gysere, men flere af næste års premierefilm har elementer af horror, så derfor har vi set bort fra Victor Frankenstein, Underworld 5Ghostbusters og Gåsehud, der nok primært er science fiction, action og komedie.

Her er et overblik over gysere i 2016.

The Forest
En amerikansk kvinde bevæger sig ind i japansk skov for at finde sin forsvundne tvillingesøster. Det er udgangspunktet for gyseren, der har Natalie Dormer fra The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i hovedrollen.

Sorgenfri/Magnus Jønck

Sorgenfri
Danmark kan også være med på gyserfronten, og årets bidrag er en fortælling om en mystisk virus, der breder ud i byen. Mille Dinesen og Troels Lyby er blandt de medvirkende.

Pride and Prejudice and Zombies
Hvis man fandt kombinationen af historie og monstre fascinerende i Abraham Lincoln: Vampire Hunter, så vil man muligvis også kunne lide 'Pride and Prejudice and Zombies'. Filmen er en bearbejdning af Seth Grahame-Smiths roman, der blander Jane Austens romantiske klassiker med grufulde zombier.

The Ring 3: Rings
Det amerikanske remake af den japanske nyklassiker Ringu fik en efterfølger i 2005. Nu er tredje kapitel på vej, og den kvindelige hovedrolle spilles nu af Scream 4-skuespillerinden Aimee Teegarden.

The Neon Demon/Scanbox

The Neon Demon
Danske Nicolas Winding Refn udforsker den mørke del af modelbranchen i fortællingen om Jesse, der rejser til Los Angeles, hvor hun møder markant modstand blandt en gruppe skønhedshungrende kvinder. Vi tror på gys i den mere David Lynch-inspirerede ende af genren.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Den første film, Nattens dæmoner, blev tidligere på året kåret som den mest uhyggelige film af brugerne på kino.dk, og i 2016 er efterfølgeren klar til at skræmme livet af biografpublikummet. Kvaliteten lader til at være på niveau med etteren, idet både instruktøren James Wan og hovedrolleindehaverne Patrick Wilson og Vera Farmiga alle vender tilbage.

A Man in the Dark
Manden bag den nye udgave af Evil Dead fortsætter i samme uhyggelige genre med en fortælling om en gruppe teenagere, der bryder ind hos en blind mand for at foretage den perfekte forbrydelse... blot for at opdage, at noget er helt galt!

Patient Zero
Natalie Dormers anden gyser i 2016 befinder sig i zombiegenren og har Hunger Games-kollegaen Stanley Tucci på rollelisten. Overlevende efter en virus-pandemi forsøger at finde en kur ved at opspore den oprindelige smittebærer.

A Cure for Wellness
Et europæisk wellness-center bliver genstand for uhyrligheder i gyseren, der har Dane DeHaan og Jason Isaacs på rollelisten. Instruktøren har tidligere stået bag de tre første Pirates of the Caribbean-film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Muz

Håber så faktisk de får vist nogle af disse film. Specielt dem der er reele gysere. Syntes de danske biografer har været rigtigt slemme til at pille gyser film af, et par dage før de skulle vises..

Jannick

Hørte om denne skov i et program i fjernsynet. Og da jeg så at der kommer en gyser om denne skov, og at traileren så fed ud. Er det klart den film jeg glæder mig mest til at se.
Men ja, The Conjuring 2 ligger tæt efter.

Nicolaiuser/585398

En dansk zombie film? Så skal de have styr på historien, interessante personer, og effekter (som er god zombie make-up).
Der er virkelig stor chance for den flopper.

De eneste der vækker min interesse er The Ring 3 og Pride and Prejudice and Zombies, hvoraf sidst nævnte ikke er en gyser. Bare en masse badass tøser der sparker zombierøv.

Men synes godt nok Krampus godt kan have premiere i Danmark. En god julegyser.

Simon

det er kun klassikerne der frister;) Men at The Conjuring 2 kommer, vækker alligevel et par tanker.

Maj-Brith

omg!!

Freakerz

Det er det rene vanvid. Man burde finde på noget andet.

Fx at lave efterfølgere til gode film, som Minions. Der kunne godt komme en 2'er :)

Heidi

Masser af gode bud på gys og gru i 2016.
Der kommer også The Boy (ved ikke hvorfor den ikke står på listen?) men den skal vi helt klart se samt the conjuring 2 :)

Mikkel Poulsen

Jeg elsker Abraham Lincoln Vampire Hunter 2012 og har længe set frem til denne her. Pride And Prejudice And Zombies endelig fik den grønt lys og er i completed nu + venter på og komme i biograferne, så den ser jeg pænt frem til, og nr. 2 er The Conjuring 2 og den 3. Viktor Frankenstein med Daniel Radcliffe!

HeavenOfHorror.dk

Vi håber, at The Conjuring 2 kan leve op til sin forgænger! :-)

Otto-Mandias

Hvorfor er det altid zombie film?
Jeg ELSKER zombie film, men det er jo lidt en genre der nægter at udvikle sig. Er specielt skuffet over konceptet med Sorgenfri. Der er massere af stille, sørgelige europæiske zombie film, som alle prøver at være 28 days later, som prøvede at være en George A. Romero film.

En dansk zombie film ville jo være oplagt til en Shaun of the dead-agtig film. Shaun of the dead stillede spørgsmålet, hvad ville der ske hvis der kom zombier i england. Hvorfor ikke spørge hvad der rent faktisk ville ske hvis der kom zombier i danmark med et komedisk lys? En masse bandeord, kolde øl og humor ala Anders Thomas Jensen. Det synes jeg er en meget bedre ide.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 time siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

14 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter