Cookie- og Privatlivspolitik

Identity Thief

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.04.2013
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Identity Thief
|

Komedien 'Identity Thief' handler om Diana, der i udkanten af Miami svinger kreditkortet, som det passer hende.

Der er bare en lille hage ved det: id-kortet, hun bruger til at finansiere sit shoppeorgie, tilhører Sandy Bigelow Patterson, en helt almindelig forretningsmand fra Denver.

Da han opdager, at nogen har overtaget herredømmet over hans økonomi, rejser han sydpå for at konfrontere kvinden, der har tiltusket sig komplet adgang til hans liv.

Men selvom der ikke er meget hårdkogt kriminel over identitetstyven, erfarer Sandy hurtigt, at det ikke er helt så ligetil at erobre sit navn tilbage.

I 'Identity Thief' spiller Jason Bateman (Juno) den bestjålede Sandy, og Melissa McCarthy (Brudepiger) lægger skikkelse til identitetstyven. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (111 votes)
3.3
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [lander] i forsøget på at levere både latter og dybde lige lukt mellem to stole og bliver aldrig rigtig hverken lattervækkende eller rørende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Historien er kliché-fyldt, og personligt kan jeg ikke se det sjove i 'tyk kvinde rammes i hovedet med tunge ting', 'tyk kvinde mejes ned af bil' osv. ..." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "... det kommer alligevel som et mindre chok, hvor talentløs og ringe 'Identity Thief' er både udtænkt og eksekveret. Der er stort set ikke et eneste forsonende element her, og de 111 minutter føles lige så lange som en dansk vinter." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Filmen vil også gerne være både familiekomedie, road-movie og bidrag til den velkendte subgenre 'rejsekammerater mod deres vilje'. Resultatet er noget pinagtigt rod." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er identitetstyveri i dobbelt forstand. Uover at titlen beskriver handlingen i filmen ret præcist, så er filmen i sig selv også et identitetstyveri af den fremragende "Midnight Run" fra 1988 med De Niro og Charles Grodin. Det føles dog ikke som plagiat, men i langt højere grad som en homage til den klassiske actionkomedie. Det bliver eksempelvis ret tydeligt, når Agent Alonzo Mosely's berømte replik "I'm Mosely!" fra Midnight Run bliver til "I'm Sandy Patterson!" i Identity Thief. I begge tilfælde bliver replikken anvendt som en konfrontation af den rigtige Mosely hhv. Patterson. Filmen er således ikke særlig original, men det er fin underholdning, hvis man er i humør til en actionkomedie i stil med Midnight Run eller Planes, Trains and Automobiles. 3½ stjerner.

Wayne

Det er svært at holde med en person som uhæmmet udnytter andres identitet og stjæler deres penge.

Selvom filmen er fjoget og overdrevet, så flytter den sig undervejs og ender som en hæderlig komedie.

Lisa

Jeg morede mig stor slemt fra start til slut. Pas på dit kreditkort derude...

Jack

En kærlig ægtemand og far til to bliver undervurderet i hans firma og befinder sig i en vanskelig situation, da hans identitet bliver stjålet fra en sømmelig harmløs kvinde. Dette er grundlaget for en film der har nemt ved at give mig en følelse af glæde.
Det fremgår hurtigt i de første par scener med Diana spilles af Melissa McCarthy (Gilmore Girls) at jeg helt sikkert kommer til at få nogle gode grin som filmen skrider frem. I Sandy Bigelow Patterson spillet af Jason Bateman (Arrested Development) ser jeg en person som det er svært ikke at heppe på og ønske han får løst de store problemer han er i.
Plottet holder ikke tiltro som til tider gør filmen svag og kedelig når de to hovedroller ikke deler scenen. Som publikum er vi også præsenteret for en række andre karakterer der fylder scene tid med Bateman og McCarthy. Disse karakterer består af en dusørjæger, kriminelle håndlangere og deres chef der er efter Diana. De bliver fjernet fra filmen på en kedelig facon og jeg kan kun blive en smule skuffet på grund af de forventninger jeg havde til deres store finale. Skylden er at finde hos manuskriptforfatteren (Craig Mazen) og instruktøren (Seth Gordon) da det er en fejl de burde have behandlet før filmen blev færdig gjort. Det skinnende lys er at finde i Eric Stonestreet (Modern Family) som den anseligeplaymaker i to af de sjoveste scener i filmen der finder sted på en bar og motel værelse jeg har svært ved ikke at grine højt.

Dem der også kan ses I filmen er Jon Favreau (Swingers), Amanda Peet (Saving Silverman), Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Jonathan Banks (Breaking Bad), T.I (Takers) and Genesis Rodrigue (Days of Our Lives), Morris L. Chestnut (Boyz n the Hood) and John Cho (Harold & Kumar).

Marilyn

ved ikke om jeg skal vente til DVD'en. Det virker lidt som en af de der komedier man har set før?

CamLin BakMann

Helt okay faktisk.

Thor

forstår ikke hvorfor den har fået så dårlig ANMELDELSER?? jeg syntes det var en ret underholdene film!

schmidtbanden

God og skæg film, der passede perfekt til hygge-biograf-dag med yngste datteren på 12 år og mig.
God humor og sjov historie, der giver stof til eftertanke..i forhold til brug af internet og ligende!!1

Line

Pinlig og alt for lang

Simone

Jeg håber der er nogle der kan svarer på mit spørgsmål :-)

Er filmen med undertekster?
Det er der nemlig ikke i traileren..

Men er der i filmen?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.