Cookie- og Privatlivspolitik
8 superheltefilm i 2016

8 superheltefilm i 2016

Næste år i biografen

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Nogle af de mest ventede film i 2015 mangler stadig at få premiere (bl.a. Hunger Games og Star Wars), men vi ser alligevel frem mod næste års biograftilbud.

Superheltegenren er stadig en populær genre, især i de amerikanske biografer, og 2016 er ingen undtagelse.

Her er et overblik over superheltefilm i 2016.

Deadpool
Ryan Reynolds får muligheden for at råde bod på den horrible fremstilling af Deadpool i X-Men Origins: Wolverine. Traileren har fået god medfart på grund af sin grove, eksplicit voldelige stil, og det er befriende med en superheltefilm med høj censur. Deadpool bliver en oprindelseshistorie om Wade Wilson (Reynolds), hans tid i specialstyrken og transformationen til superhelt med havnearbejder-jargon.

Antboy 3
Den danske superhelt med myrekræfter står klar til et tredje kapitel, hvor Loppen igen er på spil. Filmens to forgængere har tilsammen solgt over 260.000 billetter i de danske biografer. Ask Hasselbalch instruerer igen.

Batman v Superman: Dawn of Justice/Warner Bros.

Batman v Superman: Dawn of Justice
To af verdens mest kendte og elskede superhelte kommer op og toppes i Zack Snyders efterfølger til Man of Steel. Batman spilles af Ben Affleck, Henry Cavill er igen Superman, og filmen introducerer en række flere helte for derved at danne grobund for Justice League i 2017.

Captain America: Civil War
Marvel fortsætter ufortrødent, hvor de slap i Avengers: Age of Ultron, når uenighederne mellem Iron Man og Captain America eskalerer, efter regeringen vedtager en lov om at overvåge alle superhelte. De fleste Avengers kommer til at optræde i filmen, ligesom den nye Spider-Man gør sin entré.

X-Men: Apocalypse/20th Century Fox

X-Men: Apocalypse
Days of Future Past var både den bedste X-Men-film i nyere tid og en kærkommen tilbagevenden til universet for instruktør Bryan Singer, der introducerede mutanterne i 2000. Efterfølgeren kommer til at foregå i 1983, hvor det hold, vi stiftede bekendtskab med i X-Men: First Class, står over for en fjende af hidtil usete proportioner i den mægtige Apocalypse.

Suicide Squad
Med Guardians of the Galaxy blev det gjort klart sidste år, at ukendte superhelte også har en plads på det hvide lærred, hvis bare filmen er underholdende nok. 'Suicide Squad' vil forsøge at gøre kunsten efter, når en gruppe superskurke fra især Batmans fjendekatalog samles for at udføre farlige opgaver for regeringen.

Gambit
Channing Tatum er hyret til titelrollen, men ellers har processen været temmeligt op ad bakke for dette spin-off på X-Men-filmene. Instruktøren Rupert Wyatt forlod projektet for en måned siden, og Bond-pigen Léa Seydoux er stadig kun rygtet til den kvindelige birolle. Hvorvidt filmens premiere i 2016 holder stik, må tiden vise.

Doctor Strange
Endnu en af Marvels mindre kendte helte, der nu skal prøve kræfter med mainstream-publikummet. Heldigvis hjælper det, at Benedict Cumberbatch spiller titelkarakteren, mens Tilda Swinton og Chiwetel Ejiofor har de største biroller.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

Ingen forklaring! Vi har ventet årtier på World's Finest! Og med en live-action Wonder Woman for første gang, Jason Momoa som havets konge og Eisenberg som Alexander Luthor kan det KUN blive legendarisk og episk!

Thomasuser/117955

Svært valg mellem Superman vs Batman, og X-MEN : Epocalypse, fordi den første, er et eventyr ud i et nyt scenarie af nytilkomne helte på skærmen. Og hvor det føre hen, tja.... Og nr to, X-MEN, er jo ikke til at slå ihjel når man hele tiden kan finde nye åbninger i X-MEN universet !!! TOTAL FEDT :-)Begge SKAL ses, lige meget hvilken rækkefølge !

Thomas

1. Batman v Superman
2. Captain America Civil War
3. X-men Apocalypse
4. Deadpool
5. Suicide Squad

Doctor Strange og Gambit skal jeg også se, men de er ikke med i min top 5.

Janus

Jeg glæder mig absurd meget, til Deadpool. Den er så hyped hos mig, at den næsten kun kan skuffe :)
Jeg er meget spændt på, hvordan Ryan Renolds håndterer 4th dimension konceptet (publikum er med i filmen). Manden er skabt til den rolle.

Min liste er helt klart:

1. Deadpool
2. Doctor Strange hvem er ikke til Benedict Cumberbatch
3. Batman v. Superman
4. Suicide Squad
5. Cap. Murica
6. X-Men
7. Gambit.. not wait.. Næsten hellere Antboy 3.. Gambit er forfærdeligt castet med Channing Tatum, hvorfor brugte man ikke Taylor Kitch, han klarede den flot.

Uffe

Jeg er både til MARVEL og DC jeg glæder mig til dem alle sammen.

Nis Hartmannuser/888079

Måske værd at nævne at Mads Mikkelsen også er på rollelisten i Dr. Strange!

Joe

Deadpool
Rogue One
Batman v. Superman: Dawn of Justice
Captain America: Civil War
Suicide Squad

Dem skal jeg helt sikkert ind og se til næste år!

Goldie

Det hele afhænger lidt af om man er mest til Marvel eller DC.
Men ville helt klar mene at Civil War er 1. plads materiale, ikke nok med at den giver os et bedre indblik af hvilken side de individuelle personer står på men også fordi, personer som Black Panther og Spider-Man træder ind i Marvel Cinematic Universe.
Doctor Strange er også helt klart en af de største "heltefilm" der bliver released i 2016. Med Benedict Cumberbatch som Stephen Strange og stor chance for at den 5 Infinity Stone bliver opdaget, ville jeg sætte 2. pladsen til denne film.
X-Men: Apocalypse, Suicide Squad og Batman v Superman: Dawn Of Justice er dog lidt svære at placere over og under hinanden.
Da X-Men: Apocalypse er den sidste X-men film til at blive udgivet inden de starter forfra og Apocalypse som fjender, skal den nok overraske. Selvom jeg har svært ved at tro, at nogle kan overgå Heath Ledger som Jokeren, tror jeg at Jared Leto og co. kan leve op til forventningerne om at forvandle Gotham til et helvede. Jeg mener dog heller ikke at Christian Bale kan overgås som rollen til Batman men der er en masse gode skuespillere med i, som f.eks. Will Smith, Margot Robbie, Cara Delevingne, så lad os nu se om de ikke kan lave nogen tryllerier.
Og endelig Batman v Superman: Dawn Of Justice.
Da dette er "starten" på Justice Leauge, mener jeg at filmen bliver en vigtig brik af spillet mht. DC Comic´s Justice Leauge. Nye personer bliver også introduceret i filmen, såsom Aquaman og Wonder Woman. For som vi kan se efter i Marvel´s The Avengers og fortsættelsen Age Og Ultron, jo flere helte, jo bedre.
Deadpool og Gambit bliver 2 gode film at skulle se frem til i 2016, mener dog bare ikke at de er på niveau med de 5 andre. Channing Tatum og Ryan Reynolds skal dog nok gøre et godt stykke arbejde, for hvis ikke er det ellers lykkedes Ryan Reynolds både at pisse DC Comics & Marvel af.

Ligemeget om det lykkedes Ant-Boy at sælge 1/4 million billetter, synes jeg at han skal grave sig ned i et hul.

johnny

1. første pladsen er svær. men det bliver civil war, da Black Panther er med.

2. Dawn of Justice. jeg kunne godt lide Man of Steel. (ved godt jeg er en af de få) og da stilen ser lidt ud som Watchmen glæder jeg mig rigtigt meget.

3.Deadpool. traileren siger det hele.

Catherinauser/253578

Hvad mener I med, "helst se?" Jeg skal da helt klart se adskellige af dem.
Men umedbart ser jeg mest frem til X-men, som min stemme også faldt på, da jeg er totalt X-men fan og set alle filmene samt tegnefilmene.
Men skal da helst klart også se Captain America, som er en tæt anden plads hos mig.
Deadpool
Gambit
Guardians of the Galaxy var overraskede underholdende, så skal nok også se Suicide squad.
Muligvis også Doctor Strange, har ikke hørt meget om den endnu og kender ikke historien (eller husker den ikke).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

1 dag siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter