Cookie- og Privatlivspolitik
Hun skal spille Ariel

Hun skal spille Ariel

Den lille havfrue får hovedrolle

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Chloë Grace Moretz skal farve de blonde lokker røde og iføre sig fiskeskel i live action-filmatiseringen af 'The Little Mermaid'.

Den 18-årige skuespillerinde skal spille Ariel, den unge havfrue, der forlader havet af kærlighed til en menneskelig prins.

Sofia Coppola skulle have instrueret H.C. Andersens eventyr men sprang fra, hvilket fik Pan-instruktøren Joe Wright til at vise interesse. Filmen mangler dog stadig en instruktør.

Working Title har ansat Richard Curtis (Notting Hill, Bridget Jones’ Diary) til at skrive manuskriptet, der på trods af britens humoristiske begavelse formentlig bliver en mørkere film end Disneys animationsklassiker fra 1989.

Ifølge Variety var Moretz allerede favoritten til at spille Ariel, da Coppola var ombord. Samme kilde afslører dog, at instruktøren forlod projektet, fordi hun havde et andet og ukendt navn i tankerne. 

Chloë Grace Moretz er lige nu aktuel i Skyerne over Sils Maria og kan i starten af næste år ses i Den 5. bølge.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Disney ejer rettighederne til alt, der ikke er i H.C. Andersens eventyr. Så hun kommer ikke til at spille Ariel med rødt hår, men derimod en lille havfrue meget tættere på eventyret.

:-)user/328480

Elsker hende i "If I stay" - det skal nok blive godt! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.