Cookie- og Privatlivspolitik

Hvad synes du om Warcraft-traileren?

Velkommen til Azeroth

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

I fredags udkom den første trailer til filmatiseringen af computerspilserien Warcraft.

Traileren bruger en del tid på at understrege, at forholdet mellem menneskene fra alliancen og orkerne er i højsædet, og at man skal holde med begge parter i krigen.

Samtidig er der ingen tvivl om, at misforståelser mellem parterne vil føre til blodige opgør.

Hvad synes du om den vinkel, som traileren lægger op til? Og hvad med den visuelle stil - fanger den computerspillenes udseende?

Travis Fimmel, fra tv-serien Vikings, spiller krigeren Anduin Lothar, mens Toby Kebbell leverer performance capture til orken Durotan.

Warcraft får premiere den 26. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Jeg må indrømme at den her trailer ikke levede op til mine forventninger. Jeg er fan af warcraft universet, jeg har spillede World Of Warcraft en lille smule. Orkene ser lidt dårlige ud, når de står ved menneskene ser det lidt dårligt ud. Jeg synes dog handlingen er god og kamp scenerne ser rigtig fede ud og underholende.

Jeg ser stadig frem til filmen.

Anders

Warcraft-universet er fyldt med gode historier, og traileren viser fint hvad de grundlæggende præmisser er, og hvilken vinkel de har valgt at fortælle historien.

Jeg tror og håber, det kan blive den første, for alvor, succesrige filmatisering af et spil.

Taget i betragtning af, at det er første trailer, så ser effekterne faktisk ret lovende ud.

Jeg mindes heller ikke, der har været en rigtig god fantasy-epic siden Ringenes Herre, så den kunne jo slå to fluer med et smæk :).

Inshapedk

- Jeg er splittet! ... Filmen ser uden tvivl lovende ud, og selv for en der overraskende INTET ved om Warcraft-lore, så synes jeg filmens plot og præmisser kom rigtig fint til udtryk i traileren, MEN.. Når det så er sagt, så er jeg stadig ikke købt på filmens CGI.. Jeg ved ikke om jeg er ved at blive gammel eller hvad, men det tager mig simpelthen ud af film, når jeg ser screenshots med udelukkende CG! - Der skal ikke meget til at smide en smule praktiske effekter ind, selv på en ork, og det gør bare SÅ meget for øjet og indlevelsen! Jeg vil enormt gerne have denne film pg Assasins Creed filmen bliver gigantiske hits, så vi omsider kan træde ind i æraen for gode spil-til-film adaptioner! - Krydser fingre! !

Philippeuser/706965

Den er crap.

Christofferuser/264560

Sikke dog en konstruktiv kritik :)

Jacob

Jeg synes lidt det er 'Hobbitten' om igen, for trods de praler af at det skulle se mere realistisk ud, så virker det ikke til at de højner niveauet. Men taget i betragtning af at det er en filmatisering af et spil, så gør det faktisk ikke noget.

Arton

@JACOB Forstår ikke hvad du mener med at det er hobitten om igen, kan du uddybe hvad du mener med det? Indtil videre er det her jo Alpha/Beta grafik, som de viser i traileren. Jeg er sikker på at de for rettet de småfejl ud som der nu er. Husk nu at det her er Warcraft historien som er et videospil, og ikke LOTR eller hobbitten.

Jacob

Det er rigtigt at det endelige resultat er bedre end en trailer, men personligt synes jeg nu ikke at sammenligningen imellem de to typer CGI-orker er helt ude i skoven. Her mener jeg det rent visuelle, og absolut ikke selve handlingen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.