Cookie- og Privatlivspolitik
5 nye Star Wars-plakater

5 nye Star Wars-plakater

Stadig ingen Luke?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Som seneste skud på marketingstammen for den nye Star Wars: The Force Awakens, er der udkommet fem nye karakterplakater med alle hovedrollerne… undtagen Luke Skywalker.

For nylig kunne vi konstatere, at instruktøren J.J. Abrams havde en forkromet plan med Mark Hamills ikoniske rolle, hvilket forklarede hans fravær i traileren og på hovedplakaten.

Intet har tilsyneladende ændret sig, for de fem plakater forestiller Leia (Carrie Fisher), Han (Harrison Ford), Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) og Kylo Ren (Adam Driver).

Altså stadig ingen Luke. Er han i virkeligheden Kylo Ren, der overtager, hvad hans far har startet? Er han bare på badeferie? Kun Abrams ved det.

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 16. december.

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elementær

Og Luke har i alt hemmelighed trænet, hans søn "Kylo Ren".

Og hvad bygge jeg det på, er disse billeder:

http://www.hngn.com/articles/102550/20150619/star-wars-episode-7-rumors-...

http://www.latinpost.com/articles/23202/20141007/star-wars-episode-7-spo...

Luke skywalker er den person der har fundet Darth Vader hjelm (eller rester af den), og når Star Wars 7 start er luke skywalker død, og det man ser er flashbag, og netop det vigtig forhistorie til hvorfor at "Kylo Ren" er blevet til den han er, og når vi se Luke i nutiden er det som genfærd (som jo er en del af den lyse side).

Dette bilde viser netop optagelser til Luke som genfærd.

http://www.melty.com/star-wars-episode-vii-the-force-awakens-leaked-set-...

Og ved at bruge flashback i Star Wars 7, har men netop en mulighed for at rende rund med folk, og for få en mulighed for at fortælle den historie der er gået i de 30 år.

En anden bonus info er at "Finn" er søn af "Lando Calrissian" og en grund til at vi se flere karakter der han tilknytning til netop "Lando Calrissian".

Og BB-8 spiller en overrasket rolle, C-3PO, Chewbacca, Hans Solo plus princess leia har holdt live i oprørsbevægelse (efter at Luke skywalker samme med R2-D2), og C-3PO rød arm er komme efter et spile med Chewbacca, så han fandt ud af det på den hård måde, lade altid Chewbacca vinde.

På "Jakku" findes Millennium falcon, "Finn" og Ray" hugge den, fra banditter der har få fat i den, og med "Ray" Luke skywalker lyssvære og "Finn" viden om "Kylo Ren", er det vigtig at de skal finde oprørsbevægelse skjulested, er det et kapløb med tiden.

Det er også på oprørsbevægelse skjulested at alle tråde falder sammen, det er "Jakku" der blive det først offer for det ultimatum våben "starkiller base" og netop at "Finn" opdage det rette sammenhæng, giver en god mening.

Men vi få en del klassisk Star Wars, oprørsbevægelse angreb på "starkiller base" og opgøret med "Finn", Rey" mod "Kylo Ren", hvis ikke at dette er en drøm som "Ray" har og så landet "Finn" næsen for hendes fødder.

Så J.J. Abrams tør os af, så grund og grundig, men bl.a. brug af flashback og drømmen.

Mickey

Glæder mig sgu til de her film, det er bare en drengedrøm! :D
Mht. Luke, så håber jeg virkelig at han er Kylo Ren, og er gået over til den mørke side, selvom sandsynligheden er lille. Det ville være totalt uventet, modigt, go ville give en helt ny dimension i filmen.
Hamil spiller bedst når han får lov til at være den onde, så han skal selvfølgelig have lov til det nu også ;)

Og btw, hvad med Poe?! Synes han virker som den fedeste og mest klassiske karakter i filmen, men vi ser ikke meget til ham i hverken trailer eller plakaterne :/

Jacob

Nogen rigtig fede plakater, men kan vi ikke snart mane myten i jorden om, at Luke Skywalker i virkeligheden er Kylo Ren? Mark Hamill har selv lagt et billede ud hvor han afviser rygtet, men konspirationsteoretikerne vil sikkert påstår det også er et pr-stunt ;-)

Emil

Den der stor mest frem til mig er Rey plakaten den er også virkelig fed. Rey bliver sikkert hovedrollen i filmen, og hun virker til at være en rigtig god karakter. Jeg synes dog det ville være helt vildt dumt vis Luke er Kylo Ren, Abrams har sagt at der er en grund til han ikke viser Luke i trailerne, og det bliver sikkert ventetiden værd når man ser Luke i filmen.

CINEMANDRUP

Er det en lille genistreg fra Abrams at vi faktisk har alle hovedrollene på plakaten, men Luke er skjult i Kylo Ren? Hans manglende fravær kunne tyde på et særdeles stort twist

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.