Cookie- og Privatlivspolitik

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.11.2011
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Twilight Saga: Breaking Dawn
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I filmen 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1' bliver Edward og Bella, til Jacobs store fortvivlelse, endelig gift og rejser på bryllupsrejse til en eksotisk ø uden for Brasiliens kyst.

Efter bryllupsnatten bliver Bella gravid, men graviditeten udvikler sig så dramatisk og unaturligt hurtigt, at de tvinges til at rejse hjem.

Mens det ufødte barns eksplosive vækst truer med at koste Bella livet, samles varulvene for at dræbe det ufødte monster, inden det bliver født. Samtidig samles familien Cullen for at forsvare Bella og hendes ufødte barn, så situationen udvikler sig hurtigt og det endelige opgør nærmer sig...

Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner vender alle tilbage som karaktererne Bella Swan, Edward Cullen og Jacob Black. 

'Breaking Dawn' er det fjerde og sidste kapitel i Twilight-sagaen. Stephenie Meyers sidste roman filmatiseres af Bill Condon - instruktøren bag Dreamgirls - og udkommer i to dele. Se også The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2

Læs meget mere om Twilight på kino.dk’s Twilight Temasite

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3460 votes)
4.8
2.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "... så indforstået, at kun fans kan følge med. Og sandsynligvis vil også kun die-hard fans forstå at sætte pris på denne gang overnaturlig soap-opera, fortalt med antydninger, lange talende blikke og ultra corny one-liners. ... en overnaturlig pendant til 'Glamour'." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... føles både halv og meget langtrukken." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... banaliteterne står i kø, og især scenerne imellem de skiftevis vilde og vattede Edward og Jacob er nærmest tragikomiske." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... allermest for fans, der bare vil have glødende og intenst romantisk drama." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "At vride to film ud af ’Breaking Dawn’ ligner simpelthen grov spekulation. Populærkultur må for min skyld være lige så kulørt, banal eller overgearet, den har lyst til, men bliver den først selvhøjtidelig og tager sine egne røverhistorier alvorligt som mytologi, går det galt." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tanyapiienuser/17116

den her film bliver bare så fed, er fulstændig sikker på det:)
glæder mig bare såååå meget til den kommer:)
det er bare nederen at vi skal vente 1½ år før at den kommer:( men det er helt sikkert ventetiden verd:)

isabella og lærkeuser/332097

Glæder mig totalt meget :D Har lige hentet billetterne til eclipse idag og skal se den d.29 :D Det bliver så fedt... Mig og mine veninder er de største twilight fan

Susanneuser/755983

Yaaay! Så kommer der men sandelig 2 film (:
Jeg havde regnet med det, men det er da super fedt at skulle se Robert & Kristen mere :D
Så skal jeg bare se præmiere på BEGGE FILM! :D

Cecilie

Jeg havde også regnet med at den ville blive delt op så det komme slet ikke som nogen overaskelse. Og så kan det bare fortsætte længere :)
Yaaay!

Andreauser/16411

Summit Entertainment har lige bekræftet i en presse meddelelse, at Breaking Dawn bliver lavet i 2 film, hvor den første har premiere d. 18. november 2011.

Wid

Har læst den 4 gange!:D
Den er SÅÅÅÅÅÅ god!!!
Kan ikke vente!;P

neteuser/910125

DET BLIVER SÅ FEDT!!!!!!!!!! jeg kan ikke vente til breaking dawn! og den 18 i 11 er min mosters fødselsdag, dvs. at den er i bioen på min fødselsdag! så jeg kan få billetter i fødselsdagsgave!!! så tager jeg ind og ser den med min ven nadia, eller med stine

02BlackMoon

OMG! kan bare overhoved ikke vente mere :) Glæder mig SÅ helt vildt :D <3

Fie Sejr Ravn Jensen

GLÆDER MIG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MEGET!!!!
Twilight forever <3
Nessie <3

Nico

GLÆDER MIG! :D
det bliver så nice at se dem i den her film Ö
OMG, måske bliver Remesmee lavet som en "animations" pige! det bliver spændene! Hun kommer jo til at ligne men alligevel, hvis det bliver sådan (:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.