Cookie- og Privatlivspolitik

The Crazies

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.04.2010
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Crazies
|

I filmen 'The Crazies' er tilværelsen god, tryg og forudsigelig i en lille by i midtvesten, indtil en tilsyneladende beruset farmer går amok med et haglgevær.

Kaos bryder snart løs i den lille by, hvor den ene efter den anden af beboerne går amok i en uforklarlig blodrus.

Sheriffen, Dutton (Timothy Olyphant), vil have sin kone (Radha Mitchell) til at flygte, men det er for sent. Militæret har lagt en jernring om byen og lader ingen undslippe.

Vanviddet spredes som en virus, og desperat forsøger Dutton og hans kone at slippe væk fra den dødsdømte by. og de må sørge for at undgå både de smittede og militæret, der ikke tager nogen chancer.

'The Crazies' er en genindspilning af en gyser af George A. Romero ('Night of the Living Dead'-filmene).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (166 votes)
4.2
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  " ...Breck Eisners instruktion er ikke splatter-morbid, men dog ganske makaber og formet med kløgtig sans for klassisk spænding." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Hvis du er til George Romeros klassiske zombiefilm, så skylder du dig selv at besøge 'The Crazies' i Iowa." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Velkommen til 'The Crazies', det mest uhyggeligeste sted i biffen her og nu." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Sådan ok, men så heller ikke mere horrorfilm, der flirter både med thrillertendenser og dommedagstilstande." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Genindspilningen af 'The Crazies' er behørigt bloddryppende, men savner idé." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

En af de bedste gyser film jeg har, den er uhyggelig, og en god handling, selvom jeg har set det før, skuespillerne spiller okay, fed film kan klart anbefales.

Wayne

har ikke levet forgæves. Herlig underholdning, men forvent ikke mere end de sædvanlige klicheer.

Star

Ok film lidt uhyggelig og god historie

Men faktisk god film :D

Frank

God film

Mario

4 stjerner. jeg vil lige tilføje jeg mest til zombie film!: men jeg sys den her er god nok !. 4 stjerner. gode scener et par chok

Svenduser/833758

Den nye filmatisering har totalt mistet stemningen fra den gamle original. Hvorfor er det lige, at man ikke kan finde på nye gode historier nu og dages.

Cecilie

Min søster er ikke vild med at se gysere i biffen, men jeg lokkede og vi blev enige om at denne kunne man godt se uden at se sig over skulderen på vej hjem. Udmærket, men ikke helt vild uhyggelig ;-)

Benjie

Det er i orden at man gerne vil lave en gyserfilm, efter at man har haft så stor succes med "Dawn Of The Dead", men helt ærligt. Hvorfor laver man en film som ikke engang kan måe sig med sin "lillebror".
Filmen ligger op til gys, men det kommer bare aldrig. I stedet har folkene bag The Crazies valgt at bruge budgettet på chok effekter, og det er bare belastende.
Ja, det er sjovt at flyve op af biografstolen 1 eller 2 gange, men efter det, bliver det bare irriterende.

Jeg havde forventet en film som kunne give mig mareridt en uge efter, og det fik jeg ikke!

Det skal dog siges, at hvis du bare gerne vil have nogle kæmpe chok, og meget lidt uhygge, nu tænker jeg på folk med sarte nerver, så kan i sagtens se denne, og få noget ud af den.

Benjie is Out!

Anjauser/49705

Jeg er ikke den store fan af zombie-film. Denne var da ok, men jeg er mere til den slags film med humor. Vil klart anbefale Zombieland på DVD i stedet for!

Lea

Ærlig talt havde jeg forventet endnu en zombie-film hvor jeg ville sidde og falde i søvn, lidt alla Resident Evil (hvert ifald ikke min smag).

Men den var bedre. Der var en historie, der var et mønster og det fungerede alt i alt rimelig godt til sammen.
Uhyggelig? - Nej, absolut ikke. Da rulleteksterne kom, sad jeg ikke skræmt, låst fast i stolen, eller kunne knap nok bevæge benene. Det var en fed historie, med et par chok hist og pist. Det var en spændning/action film, der ikke engang var særlig blodig. Men den var ikke uhyggelig. Jeg smuttede ikke hjem fra biografen og kunne knap nok falde i søvn - for der var intet uhyggeligt ved den.
Mere tragisk vil jeg nærmere sige. Virus der spreder sig igennem vandet - militæret prøver at evakuere hele byen, virussen spreder sig alligevel.

Men det var ikke en direkte dårlig film. Jeg gik ud af biografen med nogle blandede følelser. Ofte plejer jeg at forlade salen med et udtryk om at jeg ikke var imponeret, men denne gang vidste jeg ærlig talt ikke om den var god eller dårlig.
Jeg savnede chok. Højest to gange fangede jeg mig sig i at kvække med benene. Jeg savnede sekund-chokkene.

Skuespillet var nu egentlig meget godt. Det var íkke særlig kendte skuespillere, som spillede hovedrollerne. Dog spillede Danielle Panabaker med, hun spillede blandt andet med i remaken af Fredag d. 13.

Hvis du ikke er vant til zombie/gyserfilm er den nok noget for dig. Men hvis du er fan af gyserfilm, og ønsker sekundchok og blodige scener. Så er The Crazies nok ikke noget for dig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.