Cookie- og Privatlivspolitik

Cocktail (1988)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cocktail
|
Versioner: se alle
2D, 2D Særvisning
|

I 'Cocktail' spiller Tom Cruise (Eyes Wide Shut), Brian Flanagan, en ung mand der netop er færdig i militæret og nu har alle ambitioner om at nå helt til tops i New York.

Brian forsøger at få et job, som børsmægler, men bliver afvist gang på gang. Ved et tilfælde får han et job, som bartender hos den  garvede, bartender Doug Coughlin. Brian viser sig hurtigt til at være et naturtalent bag baren og snart står både penge, popularitet og piger står i kø. 

Men kan han stole på Doug og alle hans ideer eller har verden andet at byde på?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne tagline fra Cocktail er frygtelig corny. Og når Tom Cruise som Brian Flanagan i ren blærerøvsstil jonglerer med drinks og flirter med pigerne, så er han også lige lovlig kæk til min smag.

Resten af filmen er til gengæld ganske fin. Det er historien om en ”færdiguddannet” soldat, der gerne vil gøre karriere, men som ikke kan få et job uden en college degree. Plan B er så at ty til et bartenderjob om aftenen og gå i skole om dagen. Det er et hårdt slid, men hans drøm om sit eget sted - ”Cocktails and Dreams” - forbliver intakt. Spørgsmålet er dog, om drømmene kan nås uden at knuse pigehjerter eller charmere sig ind på rige kvinder undervejs...?

Det samlede indtryk af filmen får et ekstra hak opad via Brian’s ven og læremester Douglas Coughlin. Bryan Brown er fortræffelig i rollen som Doug, og hans citater (Coughlin’s Laws) er vel nærmest gået over i historien. En af hans vise kommentarer er eksempelvis: ”Never tell tails about a woman, she'll hear you no mater how far away she is."

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.