Cookie- og Privatlivspolitik
De vender tilbage i Ghostbusters

De vender tilbage i Ghostbusters

Overblik over reboot

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Næste år er der premiere på en ny Ghostbusters-film med helt nye hovedroller. Men drypvist er en række skuespillere fra de to oprindelige film blevet afsløret til at gæsteoptræde.

Sigourney Weaver: Spillede Dana Barrett, der bliver besat af Zuul, i den første film fra 1984. Får sandsynligvis ikke samme rolle i rebootet, men instruktøren Paul Feig har i denne weekend bekræftet hendes tilstedeværelse.

Ernie Hudson: Spillede Winston Zeddmore i de to originale film. Han dukker ifølge Feig også op på et tidspunkt, men i en endnu ukendt rolle.

Bill Murray: Spillede Peter Wenkman i begge film. I den nye version har han rollen som Martin Heis - en mand der lever af at afsløre overnaturlige svindlere.

Dan Aykroyd: Spillede Raymond Stantz. Er stadig kun med i 2016-ugaven på rygtebasis, men kommer ligesom de øvrige cameos næppe til at spille sin oprindelige rolle.

Vi får desværre ikke et fuldtalligt, oprindeligt Ghostbusters at se, idet Harold Ramis døde sidste år. Men vi kan stadig håbe på, at Rick Moranis (Louis Tully), Annie Potts (Janine Melnitz) og Peter MacNicol (Janosz Poha) kigger forbi.

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon er de nye spøgelsesjægere, mens Chris Hemsworth, Michael Kenneth Williams, Andy Garcia, Matt Walsh og Neil Casey kan findes blandt birollerne.

Ghostbusters får premiere den 14. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Men det er da altid noget at de er med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

19 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter