Cookie- og Privatlivspolitik
Men in Black-reboot uden Will Smith

Men in Black-reboot uden Will Smith

Trilogi på vej

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi har før hørt om, at Sony Pictures vil genstarte science fiction-komedierne Men in Black og krydse den med deres populære Jump Street-film.

Nu forlyder det fra producerne Walter Parkes og Laurie MacDonald, at hovedrollen Will Smith ikke er involveret i det nye projekt. Det skriver The Hollywood Reporter.

Til gengæld planlægger Parkes og MacDonald ikke bare en men tre nye Men in Black-film.

Producerne udtaler sig ikke om Jump Street-tilknytningen, så det mest sandsynlige er, at mødet mellem rumvæsenbekæmpende agenter og undercoverbetjente først sker, efter Men in Black-franchisen er blevet genstartet alene.

Will Smith er næste gang biografaktuel i dramaet Concussion, mens der ikke er nogen forlydender om, hvornår den næste Men in Black-film får premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dawn

Det er ikke men in Black uden WILL SMITH, Punktum. Spiderman 100, Superman 100, remakes reboots remixes. Hollywood - Find på noget nyt for fanden!

Wayne

Ja der er humor i både MIB og Jump Street. Men der er slet ikke samme type.

MIB har sit egen, helt indforståede univers - hvor alt udenfor det er fuldstændigt normalt.

Jump Street lever på store forvrængninger af virkeligheden og gigantiske klichéer.

For mig er det ikke muligt at smelte de to film sammen, uden at det ender skidt. Kun hvis det er en kort "gæsteoptræden" - men selv det lyder som en dårlig vits fra Saturday Night Live.

Gustav

jeg tror ikke at MIB fans bliver glade for denne nyhed og især ikke når will smith ikke skal være med i filmene, sony stop med reebotet og lav nogle nye film istedet

ALEX

Seriøst hvorfor finder Hollywood aldrig på noget nyt? -Altid den samme ide, om, og om igen. Nogen Reboots er gode, men det er de færreste. -Og det crossover, passer bare på ingen måde. -Kun hvis de gør noget virkelig utroligt. Så lad os håbe det...MEN...jah...

Simon

Reboot uden Will Smith og crossover med Jump Street er åbenlyst tåbelige idéer. De ledelsesmæssige vanskeligheder de var i for et år siden, er åbenbart ikke overstået.

Christine

just why, har vi brug for en rebot af MIB, i dont think so. de gamle er gode.

og crossover med jump street, øhm nej, så sjov syndes jeg slet ikke jump street var.

Kom nu hollywood lav nu noget bare en smule nyt i stedet for endnu en reboot, så hellere noget der minder om uden helt at være det end et til reboot.. :(

Rasmus/Musen

Tjah...

Lad os vente på det!

Lyder da i hvert fald som et Spændende projekt!

CINEMANDRUP

Reboots vil ingen ende tage for tiden og alt skal åbenbart rebootes. Den første Men In Black film holder til den dag idag og er stadig den bedste i rækken ifølge mig. Hvordan kan den dog på nogen måder gøres bedre. Husker tydeligt hvor stort et indtryk den gjorde, da jeg så den i biografen.

At der kommer et reboot er vel uundgåeligt når Hollywoods pengemaskine først ruller, men at kæde det sammen med Jump Street filmene er all out bad idea i min verden. Hvorfor overhovedet kæde det sammen.

Hvorfor ikke bare fortsætte franchisen efter den tredje film også selv om Tommy Lee Jones eller Will Smith ikke er med.

Jacob

Selvom humoren er forenelig med hinanden, så kan jeg ikke rigtig se udover en hurtig pengemaskine, hvorfor man ønsker at blande de to. Hvis det sker alligevel, så forstår jeg godt Will Smith ikke ønsker at deltage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

21 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter