Cookie- og Privatlivspolitik

Mrs. Doubtfire

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Mrs. Doubtfire
|

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En typisk Robin Williams film hvor der er både sjov, og alvor i filmen.
En af hans bedre film som sjov, men så er historien heller ikke bedre.

Nikolaj

Synd at han sjældent blev brugt i alvorlige roller, det havde klædt ham, hvis han også var kendt som andet end en sjov mand. Han er intet mindre end genial i den film, selvfølgelig er det Mrs Doubtfire man ligger mærke til mest, men hans præstation af Daniel fungere også rigtigt godt, hvor han både viser følelser, og samtidig kan spille en almindelig familie far. Børnene er også fantastiske, måske for lidt med i forhold til det primært er om dem, historie drejer sig om. Men de alle viser stor energi, og det virker realistisk.

Ville også lige rose Chris Columbus til sidst, han er utrolig god til at give sine film sin helt egen personlighed. Hans to Alene hjemme film er rigtigt gode, og til hans to Harry Potter film, som jeg mener er de mest eventyrlige i hele serien. Han er god til at give karakterne følelser, som man bl.a. også kan ses på Robin Williams karakter i filmen. Han er i bund og grund meget barnlig, og måske ikke altid for klog, men alligevel kan vi mærke hans sørg, og har forståelse for ham.

Simon

Robin Williams var nærmest født til at spille den rolle. En mand der ikke kunne leve uden sine børn, blev sikkert et forbillede til fædre (men jeg håber i den grad at sådan en oplevelse er kommet nogle ved :P). Filmen var i den grad en overraskelse, især skuespiller mæssigt. Williams spiller bare fantastsisk, og hvis der nogensinde ville blive lavet et remake, så ville ingen kunne tage den rolle til sig og blevet elsket af hele verden, som Williams gjorde.

R.I.P.

Nikolaj

Før jeg skulle til at se denne film, var jeg mere end almindelig bange for at den ville være lige så latterlig som Big momma's house... Jeg blev positivt overrasket og var vidende til en rolle, som KUN kan spilles af Robin Williams! Manden passer så fantastisk ind i rollen som den herlige Mrs. Doubtfire.

Filmen i sig selv er sød, men leverer ikke så meget mere. Det er dog præstationen af Williams, der simpelthen overrasker så positivt der gør denne film værd at se!

S. Rico

Man kan ikke tage fra ham, at han har et ganske særligt talent. En både meget morsom og samtidig rørende lille film.

Wayne

Manden med de mange stemmer, og den store humor spiller dame. Da den barnlige og ny-arbejdsløse skuespiller holder børnefest, med høj musik og dansen på bordene, går det op for hans kone at de er for forskellige. Hun vil skilles - hvad gør man så, når man ikke kan undvære sine børn?
Varm film, med masser af forviklinger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.