Cookie- og Privatlivspolitik

Magic Mike XXL

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let og venlig grundstemning, men indeholder en del stripscener, hvor mænd danser med personer fra et kvindeligt publikum, og, som en del af dette, simulerer forskellige samlejepositioner med kvinderne. Da fortællingen udspiller sig i et varmt, venligt og også til tider humoristisk univers, og da ingen personer lider nød, overlast eller kommer til skade, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2015
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Magic Mike XXL
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|

I 'Magic Mike XXL' bliver den forhenværende succesfulde stripper, Mike, overtalt til at vende tilbage til en sidste optræden, da hans ekskolleger får brug for hans magiske evner.

De tre tilbageværende Kings of Tampa-medlemmer er klar til nye karriereveje, og ønsker nu blot at afslutte med et brag af et show.

Tangatrussen findes frem, stripperstangen pudses og nye moves indstuderes, før turen går til Myrtle Beach, hvor landets bedste strippere er samlet for at dyste om publikums opmærksomhed. Det bliver en begivenhedsrig oplevelse med gamle venner og nye bekendtskaber på menuen.

Komedien 'Magic Mike XXL' foregår tre år efter Magic Mike fra 2012, der også havde Channing Tatum i titelrollen som stripper med store drømme og et hjerte af guld. Fortsættelsen har skiftet instruktør Steven Soderbergh ud med Gregory Jacobs og samtidig valgt en lettere tone, end den vi så i etteren. Af nye skuespillere tælles bl.a. Amber Heard, Jada PInkett Smith og Elizabeth Banks. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (579 votes)
4.6
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] hylder mandekroppen i al dens olieindsmurte Chippendales-vælde og inviterer publikum indenfor til verdens mest corny - men også ganske underholdende - fest." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Det er, som om filmen sætter sig mellem mange stole. Den vil gerne være sjov, den vil også gerne krydre med lidt omvendt socialrealisme [...]." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] hvor etteren havde en tiltalende, dekadent charme og leverede udmærkede personskildringer hele vejen rundt, er toeren totalt blotlagt for selvsamme." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "'Magic Mike XXL' bliver altså en forvirrende blanding af Hollywoodsk danseerotik og amatørstrip i downtown Nakskov." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Der er lagt op til lir, men instruktionen er indimellem noget slap, og der mangler et dramatisk modsætningsforhold til at tænde lunten." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Magic Mike XXL' bæres af den legende sexdans, men savner Matthew McConaugheys Dallas. Der er lidt for lidt på spil andet end lysten til et sidste stort kick. " (Asker Hedegaard Boye)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mikael

man får en masse stripper tips i film og man bliver godt underholdt i filmen , den kan klart anbefales at se

Katrine

Lækre mænd i bar overkrop - hvad kan man forvente mere? Filmen var ok. Den viser had vi forventer - mænd, lækremænd, bar overkroppe, dans, eksotiske steder mm. Syntes ikke den er så lang trukken som 1'ern og fremstår klart sjovere. Dog kunne man godt savne lidt den sleske Matthew i den - og dog. For den fungere fint uden ham.

Maria

Super god film!

Ashley

En rigtig drengerøvsfilm - for damer.
Jeg er vild med, at de med Magic Mike XXL har taget skridtet videre fra strip og kærlighed, til strip og mændenes indbyrdes kærlighed. Denne film er langt mere humoristisk og endda hjertevarm end den første, og man får et langt dybere indblik i karaktererne.
Når man har i mente, at filmen er hvad den er, fortjener den seks stjerner. Man er underholdt fra start til slut.

René Munch Nielsen

Magic Mike XXL = Dobbel underholdning.

Pernille

Det er en fin tøsefilm, og man bliver da også betaget af filmen, på grund af de flotte fyrer. Men handlingen i filmen er meget tam.

Spidermanuser/166287

Lidt tynd kop the af manus, men den tjener godt ind på publikum som er vilde med filmene

Gitte <3user/16815

Jeg var godt underholdt, så ingen klager herfra <3<3<3

nanna

Fantastisk film med sindsygt gode dansere og et mesterværk af scenekunst! Men handlingen mangler dog en smule...!

Amalie user/1088339

Selve historien er fin men den er MEGET langtrukken.
Jeg sad flere gange og havde lyst til at gemme mig, fordi scenerne blev for pinlige og akavede.
Det mest underholdende i filmen var dog den sidste danse scene ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.