Cookie- og Privatlivspolitik

Letters to Juliet

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
12.08.2010
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Letters to Juliet
|
I 'Letters to Juliet' forlader Sophie Hall (Seyfried), en aspirerende journalist, New York sammen med sin forlovede, Victor (Bernal), for at holde en romantisk ferie i Verona.

Byens kendte gårdhave, hvor Juliet Capulet fra Shakespeares tragiske drama om Romeo og Julie boede, besøges hver dag af kvinder fra hele verden, som lægger breve om ulykkelig kærlighed til Juliet, i håb om at få gode råd tilbage.

Sophie finder et 50 år gammelt brev skrevet af Claire Smith om en ung italiener ved navn Lorenzo, som hun var dybt forelsket i som teenager.

Sophie besvarer brevet, og til hendes store overraskelse inspirerer hendes svar Claire til at rejse til Verona for at lede efter Lorenzo.

Sophie vælger at tage med Claire og hendes barnebarn Charlie rundt i Toscana for at hjælpe til med eftersøgningen.

Undervejs i 'Letters to Juliet' mærker de alle tre, hvor svært det kan være at finde det mod, som kræves for at give efter for kærligheden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (306 votes)
3.2
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... lugter langt væk af kunstig konstruktion ikke mindst baseret på banal betagelse af det folkloristiske Italien med de fotogene toscanske landskaber." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Billederne er flotte, og Gary Winick opnår præcis det, han sætter ud for at gøre - nemlig at lave en renskuret upersonlig film, der underholder og fornøjer." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "Enhver kliché ... skamrides her i denne hvinende søde sag, hvis banale bundniveau ikke engang en kapacitet som [Vanessa] Redgrave kan redde fra øjeblikkelig glemsel." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Indrømmet: Historien har mange klicheer, er en anelse for lang og balancerer på kanten af det sentimentale, men det opvejes af både den hjertevarme menneskeskildring, den smukke, forhåbningsfulde handling..." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Ud over at være urealistisk er handlingen i 'Letters To Juliet' tynget til jorden af klicheer og jævnt kedelig i al sin prægtige forudsigelighed." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Helene Løvschall

Tror filmen er rigtig god fordi Amanda Seyfried er en rigtig god. Hun spillede så godt i dear John som er en af de bedste film jeg har set..

Fie Sejr Ravn Jensen

Ja, hvorfor ikke?
DEn ser da meget god ud, og så elsker jeg Amanda Seyfried <3

Emilie

Den skal jeg bare se, glæder mig helt vildt!:D Elsker Amanda Seyfried, hun er sådan en god skuespiller!!:D:D

Maria

Den ser rigtig go' ud, men tror ikke at jeg vil i biffen for at se den... Den virker mere som en DVD film :P

Kian

,.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.