Cookie- og Privatlivspolitik
Benicio Del Toro i Star Wars

Benicio Del Toro i Star Wars

Rygtet bekræftet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

- Vi begynder vist optagelserne i marts, og jeg er ligesom skurken, har Benicio Del Toro udtalt til det spanske site Rac1. Skuespilleren bekræfter dermed rygtet om en rolle i Star Wars: Episode VIII.

Rumeventyret bliver det tredje i rækken af nye Star Wars-film i biografen.

Det vil sige, at filmen får premiere efter The Force Awakens og Rogue One - den der har Mads Mikkelsen på rollelisten.

Ellers vides der ikke meget om handlingen. Vi skal først skal blive klogere på, hvad der kommer til at ske i 'Episode VII', der får premiere til december.

'Episode VIII' bliver i princippet den 9. med udgangspunkt i Star Wars-universet (Clone Wars ikke medregnet), selvom romertallet siger noget andet. 'Rogue One' er et spin-off, der foregår mellem Revenge of the Sith og A New Hope. Med andre ord 'Episode 3½', selvom det næppe bliver en officiel titel.

Star Wars: Episode VIII, med Benicio Del Toro i en skurkerolle, får biografpremiere den 25. maj 2017. Filmen instrueres af Rian Johnson.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

men mon det bliver ligesom Star wars prequelene? At der er en ny skurk i hver film. Det håber jeg ikke, men jeg tror at Kylo Ren bliver i alle tre film. Benicio Del Toro vil gøre et godt stykke arbejde i star wars episode VIII håber jeg.

Jacob

Modsat tidens superheltefilm så behøver Star Wars ikke nødvendigvis en skurk hver gang, og man kunne godt drage en parallel til Episode I-III, hvor det startede godt med Darth Maul, og sluttede tyndt med General Grievous.

Jeg ville også blive overrasket hvis Kylo Ren skulle lade livet, eller overhovedet for de mørke Knights of Ren, Supreme Leader Snoke, som meget sandsynligt vil agerer bagved kulissen i stil med Kejseren. Manden med den største målskive på brystet må være chefen for The First Order, General Hux.

Jacob

Det er værd at bemærke at Del Toro også spillede The Collector i Guardians of the Galaxy, og at Mads Mikkelsen igen er sat i forbindelse med Marvel. Selvom de begge er dygtige skuespillere, så savner man måske de vælger andre, end dem der lige har optrådt i en af Disneys tidligere film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

picauser/711703
picauser/711703

Jeg så Erin Brockovich i biografen, og hvilken super præstation af Julia Roberts, så den får helt klart min stemme

6 timer siden
Dianauser/682329
Dianauser/682329

It digs into the human condition, and just how far (and not far), we will go to survive.

7 timer siden
Mieuser/939309
Mieuser/939309

Du har så ret!

7 timer siden
KØLuser/1356556
KØLuser/1356556

Virkelig mange gode film!

8 timer siden
lisbet

Billy Elliot,den rammer noget lige i hjertet at dreng som kommer fra et arbejderhjem i Yorkshire kan bryde den bitter

8 timer siden

Aktive debatter