Cookie- og Privatlivspolitik

Pitch Perfect 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og munter grundstemning. Flere scener indeholder optræden med musik og lysglimt, og enkelte scener indeholder småskænderier og lette konflikter mellem unge mennesker. I én let dramatisk scene træder en kvindelig hovedfigur ned i en fælde i skoven, og hun fanges i et net og hejses op i et træ. Da scenen hurtigt forløses positivt, og da stemningen gennemgående er let, venlig og varm, vurderes det, at filmen ikke kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
06.08.2015
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pitch Perfect 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

'Pitch Perfect 2' følger Fat Amy og Beca i deres sidste år på universitetet, hvor deres a cappella-gruppe, The Barden Bellas, kommer i problemer efter en meget uheldig opvisning. 

The Barden Bellas fratages retten til at konkurrere i USA, og den noget brogede flok ser derfor ingen anden udvej end at rejse til København for at konkurrere i verdensmesterskaberne.

Vinder de konkurrencen, får pigerne ikke bare moralsk oprejsning, men også mulighed for at genfinde kærligheden til musikken og ikke mindst hinanden. Først skal de dog slå den lidt for effektive tysk gruppe, Das Sound Machine.

'Pitch Perfect 2' er efterfølgeren til den succesfulde Pitch Perfect fra 2012. Anna Kendrick og Rebel Wilson vender tilbage som Beca og Fat Amy, mens danske Birgitte Hjort Sørensen spiller lederen af de tyske modstandere. Elizabeth Banks, der også spiller a cappella-kommentator, har instrueret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (202 votes)
4.5
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[Føles] lidt for ofte som en række lettere løsrevne scener nødtørftigt bundet sammen med en tynd rød tråd. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke er sjov." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Et tyndt manuskript, der er skidt forløst, overspillet, skabet, rodet og ikke særlig morsomt." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] en endeløs række af ligegyldige og umorsomme episoder, der savner pondus og relevans." (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  "Godt nok er 'Pitch Perfect 2' ret sjov, men ligefrem på grænsen af et apoplektisk tilfælde af grin var jeg nu heller ikke. Dertil var der alligevel lidt for mange amerikanske pruttevitser." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Men det kan nok ikke komme bag på så mange..

Hold nu op, jeg krummede tæer sidst i filmen, da de skal forestille at være i DK.. der er altså nogle, som ikke har udført deres research ordentligt!

Jette

så vil du også elske den her...

Maria

PP2 var sjov, men den første var klart bedre.

Musikken er god, men musikken i den første var klart bedre.

Jeg så filmen i Glasgow med en veninde og vi morede os derfor nok endnu mere gevaldigt over at sangkonkurrencen foregår i Danmark, end hvis vi havde set den i Danmark. De kunne dog godt lige have investeret liiiidt mere i dansk research ift. at få det til at virke mere dansk - man kunne også godt have brugt lidt flere penge på CGI-Nyhavn. ;)

Men fin film og Birgitte er awesome!

Henrik

Super god underholdning fra start til slut. Både af handlingen, men lige så meget af musikken

En must see for jer andre

Katrine

En dejlig tøsefilm fyldt med mudik og små jokes.

Freakerz

Jeg startede med 1'eren. Og jeg ELSKER musik. Især acapella, når det gøres ordentlig ;)

Så har jeg selvfølgelig også set 2'eren for nyligt, og jeg indrømmer det er stadig ligeså godt med den fedeste musik i acapella stil. Elsker det bare for sygt...

MEN, men men.. det skal der jo være.

MEN: De to dommere, ødelægger faktisk filmen i de scener.
Åndssvage og platte kommentarter og jokes der skal være sjovt. GAB, så få dem dog væk eller cast dem til seriøse kommentarer. DE ER FOR LANGT UDE!! Jeg kunne slå dem ned. Især i starten, hvor jeg synes de er overskridende med at mobbe "Fede Amy". Og der bliver så tit snakket om drop mobning. Det får man jo ikke noget ud af ved at "lære" det fra film. EN GANG LORT!

Ellers var den som sagt genial lavet. Ligesom 1'eren :)

Karoline Keller

Pitch Perfect 2 var aca-awesome! Jeg var kæmpe fan af 1'eren og har glædet mig til 2'eren siden jeg så Pitch Perfect. Naturligt begyndte jeg at frygte PP2 ikke ville leve op til mine forventninger, men det gjorde den i den grad! Den er fuldstændig fantastisk!!! Fantastisk musik og stemmer. Jeg er fan. Jeg er KÆMPE fan. Må indrømme, at den er så god, at jeg har set den flere gange i biografen allerede. Sorry not sorry.

Wayne

Men rammer sikkert strålende målgruppen, som altså afgjort ikke var mig.

Men hvis formålet er at fremføre ok musik båret frem af en ligegyldig handling - så er et nået.

Line FS

Det er en super fin efterfølger, som bevarer den samme stemning og sjæl som den første havde. Men de jokes de fyrer af, er ofte er lidt flade og tamme. Jeg grinede ikke meget.
Det hele er også lidt ensformigt, overfladisk og der er virkelig mangel på dybde. Det hele er total forudsigeligt.
Men det er en fin nok film. Kunne godt have brugt noget ordentlig konflikt og lidt romantik-drama.. det mangler sgu. Og der er alt for meget fokus på kedelige Fat Amy!

Mieuser/606326

Jeg har her til aften været til galla premiere på Pitch Perfect 2.

Hvis man kunne lide 1'eren vil man ELSKE 2'eren! Den har så mange gode grin, langt flere en 1'eren!

Den kan VARMT anbefales!!!! :D Fat Amy er i sit es i denne her film :'D

GO SEE IT GUYS

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.