Cookie- og Privatlivspolitik

Batman & Robin (1997)

|
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman & Robin
|

I 'Batman & Robin' kaster den kappeklædte forkæmper for lov og orden sin skygge over Gotham City. Denne gang med Robin ved sin side.

Sammen skal de forsøge at bekæmpe Mr. Freeze og Poison Ivy, der har planer om at forfryse hele Gotham City.

'Batman & Robin' er instrueret af Joel Schumacher og fortsætter i samme univers som Batman Forever. Chris O'Donnell vender tilbage til rollen som Batman, men Val Kilmer erstattes af George Clooney som Batman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
2.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Filmen har både gode og dårlige detaljer. Det sjove ved filmen er Arnold Schwarzeneggers is-ordspil og alle de gange hvor Bane gentager det som de andre siger og scenen hvor Mr. Freeze prøver at lære sine håndlangere at synge sangen "Jeg er hr. hvid jul" og Bat kreditkortet. George Cloony spiller en endnu sødere Batman end Val Kilmer og Michael Gough spiller en klog Alfred der giver Batman råd om hvordan han kan lære at stole på Robin. Chris O'Donnel spiller en lige så god Robin som i Batman forever og Uma Thurman er smuk og fjollet som Poison Ivy. Arnold får grinet diabolsk som Mr. Freeze. Alicia Silverstone spiller en ung og sød Batpige som er Alfreds niece i stedet for at være datter af Politichef Gordon, som spiller en lille rolle i filmen. Den dårlige ting ved filmen er scenen hvor scenen hvor Bane hvor skabt. Den scene kan godt være uhyggelig hvis man ikke har set den før. jeg giver filmen tre stjerner.

Batgirl.

Giver ingen mening at poison ivy og Mr Freez slår sig sammen. Den ene vil omdanne Gotham til et utopia af Blomster mens den anden vil Fryse Gotham til en isterning. Bane mener mest af alt om et dyr som bare parer ordre. Eller også er han forgiftet af poison ivy og er hendes slave.

Den tag ikke Batman universet seriøst. Men man kan altid sætte den på hvis man mangler et godt grin. Frosty og den replik kan jeg bare ikke lade være med at grine af.

Emil

En af de dårligste superhelte film jeg har set, og en af de dårligste film jeg har set. Alle i den her film spiller deres roller dårligt. Den her film er kun lavet for at sælge legetøj.

Simon

En af mine hade film. Troede lige (da jeg havde set Batman forever), at triologien var reddet, men nej. Absurd ringe. Den får ikke 1 stjerne, da jeg kun giver så mange stjerner, til de film, jeg får det dårligt af. Så filmen får 2 stjerner.

Henrik

Sorry, men nu har jeg set dig skrive "triologi" eller "triology" i en hel del indlæg og det skærer i mine øjne hver gang.

Det hedder "trilogi"...

Just saying.... ;)

Egentlig er det heller ikke en trilogi overhovedet... der blev lavet 4 Batman-film i den periode, men de har 2 forskellige instruktører.

1 og 2 blev instrueret af Tim Burton mens 3 og 4 blev instrueret af Joel Schumacher.

Simon

Du vidste hvad jeg mente (mener). Så ingen skade er sket?

Henrik

Jeg har aldrig forstået hvorfor folk bliver mopsede over at man retter deres stavefejl. Det er ment som en hjælp, så man for eftertiden kan bruge det ord korrekt.

Nikolaj

Arnold Schwarzenegger spiller ringe, og filmen er ringe.

Den skulle aldrig havde blevet lavet.

Michael

Som mange af brugerne har skrevet herinde, er dette vel nok den dårligste Batman film, der er lavet. Filmen tager ingenting seriøst hverken persontegningerne eller plotmæssigt. Samtidig er det en manuskript, der så fyldt med klicheer rent replikmæssigt, at det næsten ikke kan blive værre. et eksempel på dette.
Mr. Freeze "What killed the dinosaurs... the ice age.
Denne replik får det stadig til, at løbe koldt ned ad nakken på mig... og det er ikke på den gode måde. Så alt i alt skal man for sin egen skyld undgå denne film.

Lars Michael

Ikke noget af råbe hurra for,men man skal se alle batman film,men den her er nok den dårligste af dem.George Clooney spiller ikke godt som batman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.