Cookie- og Privatlivspolitik

De tre musketerer

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
|

I animationsfilmen 'De tre musketerer' er det en for alle, alle for en.

Det gælder, når Mickey, Anders og Fedtmule tager ud på eventyr som De Tre Musketerer. Tag med og oplev deres sjove og fartfyldte eventyr i Paris' gader og stræder!

De tre barndomsvenner Mickey, Anders og Fedtmule arbejder som vagter i musketerernes hovedkvarter i Paris. De drømmer om at blive rigtige musketerer en dag og være med i storslåede heltegerninger, i stedet for at vaske gulv og uniformer og pudse vinduer.

'De tre musketerer' er med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En sød historie for de små, hvor selv de voksne også kan være med til at se.

Simon

Fantastisk gensyn med alle de klassiske Disney karakterer. Den er både dramatisk, sjov og flot.

Nikolaj

Det er fedt at se en Disney version af de tre musketerer. Det er gør filmen rigtig god er, de klassiske Disney figurer: Mickey Mouse, Andersen And, og fedtmule. De er heldigvis stadig de samme sjove karakterer, som de nu også engang er kendt for at være. Og et godt match af skurk: Sorteper gør nu også filmen interessant.

Det der desværre gør filmen knap så interessant er, at den ikke er original på nogle måder. Altså de tre musketerer kender vi nok alle sammen. Det havde bare måske set lidt bedre ud, hvis man bare lavet en spillefilm om de tre hovedfigurer: Mickey, Anders And, og Fedtmule, uden at lave et slags remake.

Men ellers er filmen god, kan godt lide måden de blander musik og bare almindelig tegnefilm sammen.

Star

Den film havede jeg på VHS men god film fra Disney og nogen rigtige god scener

The Other Account

'Mickey, Anders og Fedtmule: De Tre Musketerer' var min favoritfilm, da jeg var mindre, men stadigt blandt mine yndlings tegnefilm. Jeg tror aldrig jeg vil kunne blive træt af af dette humoristiske eventyr og fortolkning af den klassiske historie - der virkeligt gav ordet "Team Work" en betydning. Underholdningen er i stor stil når først denne film er igang, og selvom jeg allerede kender historien, konceptet, handlingen, ja, sådan set hele filmen, så er den stadigt en fryd for øjnene og herlig at gense. Alt i filmen er fantastisk, tegnestilen, humoren, sangene, og stemningen er som den skal være hele vejen igennem, og for en gang skyld er de danske stemmer, ganske fortrinelige til diverse figurer. Ja, filmen er vellykket, mere er der sådan set ikke at sige - Vent, det er der. For det er en klassiker, Disney fans især ikke må overse. Endnu en af de ting jeg kan lide ved filmen er - udover at det var første gang Mickey, Anders og Fedtmule har spillet sammen i en spillefilm, så kan jeg også godt lide hvordan denne Disney film skildre sig langt ud fra andre Disney film. Denne her har ikke de samme dominerende voksentemaer, den spilles KUN på de lyse følelsesmæssige tangenter som giver glade toner (det vil sige at den kun frembringer smil), og så er den heller ikke så melankolsk. Man tror ikke at en film fra Disney vil få et så godt resultat når den ikke indeholder de klassiske Disney-elementer, men tro mig, det er den - faktisk meget bedre.

Filmen har en utrolig effektiv charme takket være den altid skønne historie. selvom det allerede er blevet brugt et par gange, så virker det her originalt! Så skal du/man bruge en hyggelig lille film der sørger for at der først smiles og derefter grines, under fiktive dialoger og humoristiske øjeblikke, så VÆLG DENNE Disney klassiker!

filmskaldasesibiografen- willydonnyssendanskemail@hotmail.dkuser/1043147

den er super sød og sjov. mickey anders fedtmule som musketer er en klassiker

Jeremy

Den eneste Disney film jeg har på DVD. Den er helt fantastisk sød og super hyggelig, en film man sent vil glemme hvis man for eksempel elsker Mickey Ander Fedtmule!

Wayne

smides tilbage i tiden, hvor der kæmpes med sværd og kårde - i bedste Jumbobog stil.

Man er godt underholdt, selvom det ikke ligefrem er et mesterværk. Og selvfølgelig er alle de sædvanlige skurke også med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.